Nauja Reduced price!
100ml Daugkartiniai Purškimo Butelis, Tuščias PET Plastiko, Baltos spalvos Smulkūs Rūko Purškimo Konteineriai, Dezinfekcijos Švaresnis Vertus Sanitizer Alkoholio

100ml Daugkartiniai Purškimo Butelis, Tuščias PET Plastiko, Baltos spalvos Smulkūs Rūko Purškimo Konteineriai, Dezinfekcijos Švaresnis Vertus Sanitizer Alkoholio

€1.51

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Daugkartiniai Buteliai.

Pakuotę Sudaro: 1 vnt daugkartiniai rūkas purškimo botlle, pagaminti iš aukštos kokybės PET, BPA free, 30ml, 50ml, 100ml galima.

Prašome nenaudokite karšto vandens, išvalykite purškimo butelis, siekiant išvengti deforming.

​ ​

Produkto Savybės: Sveika Ir Saugi Medžiaga - Šie buteliai yra pagaminti iš aukštos kokybės PET, BPA free, patvarus, daugkartiniai ir daugkartinio naudojimo, beskonis ir netoksiškas, jūs galite jį naudoti su atleidžiamas.

Kompaktiškas Ir Nešiojamas - Tai tuščias purškimo buteliai dydis yra 30ml & 50ml & 100ml, kuris yra lengvas ir nešiojamų. Mini purškimo buteliai gali būti taip pat įdėti į savo maišą, labai patogu.

Unikalus Ir Puikus Dizainas - Šios purškimo buteliai su nepralaidžiose dizaino ir su dangčiu, gali išvengti nuotėkio ir gero oro sandarumą, įsitikinkite, kad jūsų pagalvės, saugos.

Platus Programas - Šios purškimo buteliai yra patvarus ir daugkartinio naudojimo. Tinka daugeliui proga, pvz., odos priežiūros, valymo, dezinfekcijos, rankų dezinfekavimo priemonės alkoholio, kempingas, laistymo, kvepalų pakuotės, kelionės, šeimos paskirtį ir pan. bus patenkinti jūsų įvairius reikalavimus.

​ ​

Plastiko Tipas PET, PP
Pramoniniam Naudojimui kosmetikos pakuotės
laivų, iš Kinija
Specifikacijos 30ml, 50ml, 100ml
Naudoti Dezinfekuojančios Medžiagos, Alkoholis, Rankų Dezinfekavimo Priemonės
Paviršiai Šilkografija
Tipas Tuščias kosmetikos konteineriai
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Daugkartiniai Buteliai
Funkcija Puikiai tinka saugoti makiažas
Sandarinimo Tipas rūkas purškimo
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
dydis 30ml
Spalva Skaidri, Balta.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai