Nauja Reduced price!
Automobilių Galinis Bamperis Kamieno Anglies Pluošto Raštas Lipduką

Automobilių Galinis Bamperis Kamieno Anglies Pluošto Raštas Lipduką "Volvo", Rdesign T6 AWD S40 S60 S90 XC40 XC 60 XC90 V40 V50 V60 V70 V90

€2.42

-34%

€3.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Atkreipkite dėmesį: šis lipdukas ir logotipas yra atskiri, jei jums tai, prašome nusipirkti atsargiai. D escription: 1.Spalva: Juoda/raudona/aukso/sidabro/oranger/mėlyna 2. Dydis: 40cmx7cm / 60cmx7cm (15.74x2.75inch/23.62x2.75inch) 3.Pakuotė: 4pcs automobilių durų slenksčio lipdukas (2vnt Priekinių durų+2vnt (back door) 4.Medžiaga: 3D anglies pluošto aplinkosaugos ¾enklelis 5.Savybės: 1)Aukštos kokybės anti-scratch anglies pluošto su tekstūra paviršiaus, yra minkšta ir stiprus. 2)Gali sugeria poveikį ir apsaugo nuo įbrėžimų. 3)Gali apimti esamų įbrėžimų, duoti jūsų automobilio kt. stilių. 4)Gali veiksmingai apsaugoti krašto išorės Durys, Palangės Plokštės , siekiant užkirsti kelią trinčiai, įbrėžimams . 5)Valymo ir lnstallation yra labai lengva. 6)Jis turi klijų ant nugaros.Kai jūs instaling lipdukas (galite pabarstyti šiek tiek vandens pusėje yra lipdukas, tada jūs galite pereiti lipdukai laisvai išvengti pasiekti wrongposition ) 6.Pakuotė: 4 * Automobilių ribą lipdukais Pažymėti: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Gerbiami pirkėjas, jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, ir mes pasistengsime suteikti pagrįstą sprendimą.

Elemento Plotis 8cm
Kategorijos Emblemų
Elemento Ilgio 101cm
Dizainas Žodžius
Elemento Tipas Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Ne Supakuoti
Lipdukas Rodymas Kamieno
Tipo Lipduku Anglies Pluošto Raštas
Tipas 3D Anglies Pluošto Vinilo
Modelis Automobilio Logotipas
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Modelio Pavadinimas "Volvo"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai