Nauja Reduced price!
Xiaomi Mijia Bluetooth Termometras su Drėgmėmačiu 2 Temperatūros, Drėgmės Jutiklis, Pažangus Skaitmeninis LCD Drėgmės Matuoklis Thermo-Drėgmėmačiu

Xiaomi Mijia Bluetooth Termometras su Drėgmėmačiu 2 Temperatūros, Drėgmės Jutiklis, Pažangus Skaitmeninis LCD Drėgmės Matuoklis Thermo-Drėgmėmačiu

€6.40

-25%

€8.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Smart Nuotolinio Valdymo, Buitinė Technika, Pigus Smart Nuotolinio Valdymo, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Nuotolinio Valdymo.

Renginiai

● Tai gali būti susijusi su išmaniųjų įrenginių, kad jūsų namai būtų patogiau ● Itin mažas energijos suvartojimas, viena baterija gali stovėti ištisus metus ● Aukšto tikslumo daviklis, tiksliau temperatūros ir drėgmės matavimas ● Laisvai pateikti kelias scenas ● Naudoti ABS aplinkos apsaugos medžiagos

Specifikacijos

● Gaminio modelis: LYWSD03MMC ● Baterijos modelis: CR2032 (įdiegta) ● Bevielis ryšys: Bluetooth 4.2 WS ● Temperatūros matavimo diapazonas: 0℃~60℃ ● Temperatūra ekrano skiriamoji geba: 0.1℃ ● Drėgmės matavimo diapazonas: 0%-99%RH ● Drėgmės ekranas skiriamoji geba: 1%RH ● Gaminio medžiaga: ABS, PMMA ● Gaminio dydis: 43 x 43 x 12,5 mm ● Darbinė įtampa: DC2.5V-3V ● CMIIT ID: 2019DP8115 ● Vykdomosios standartas: QB/WSDJ2401-2019

Kas įskaičiuota

● 1 × Mijia Bluetooth Termometras su Drėgmėmačiu 2 (akumuliatoriumi) ● 1 × Siena lipdukas ● 1 x Instrukcija

Mijia "Bluetooth" Thermo-Drėgmėmačiu 2, kurios gali būti vertinama iš pirmo žvilgsnio

Pažangi jungtis Kūdikio režimas Ilgai veikianti baterija Aukšto tikslumo daviklis

Aptikti temperatūros pokyčių ir drėgmės, kad gyvenimas patogesnis

Temperatūra ir drėgmė yra glaudžiai susijęs su mūsų sveikata. Staigūs pokyčiai gali sukelti jums peršalsiu, karščiavimas, arba alerginė diskomfortą. Mijia "Bluetooth" Thermo-Drėgmėmačiu 2 jausmus subtilus temperatūros pokyčių ir drėgmės, ir laiku ryšius su kitų išmaniųjų prietaisų reguliuoti patalpų vidaus temperatūros ir drėgmės. Gyvenimas yra patogiau.

Ryšys su išmanieji įrenginiai kad jūsų namai būtų patogiau

Per Mijia Bluetooth vartai, Mijia Bluetooth Termometras 2, gali būti susiję su kitų išmaniųjų prietaisų namų pagerinti patalpų šildymo ir aušinimo, ir padaryti savo namuose daugiau patogūs.

Kai oras yra karštas, automatiškai įjungti oro kondicionierius

Kai tam tikra temperatūra yra iš anksto nustatytas Mi Home APP, oro kondicionierius, bus įjungtas, ar išjungtas automatiškai.

Kai oras tampa šaltas, elektrinis šildytuvas įjungiamas automatiškai

Jis yra iš anksto nustatytas Mi Home APP automatiškai įjungti elektrinį šildytuvą, jei temperatūra nukrenta iki tam tikros temperatūros.

Kai patalpa yra sausa, automatiškai įjungti drėkintuvą

Tada, kai drėgmė yra iš anksto nustatytas Mi Home APP, drėkintuvai bus automatiškai įjungtas, ar išjungtas.

Kūdikio režimas priminimas, įjungti " smart guard

Kūdikio režimas yra apgalvotai suprojektuoti. Kai temperatūra arba drėgmė viršija kūdikio komforto zonos, Mi Home APP bus automatiškai jums priminti, bei pateikti pasiūlymus, skirtus susidoroti su juo, suteikdama jums ir jūsų šeimai daugiau pažangių apsaugos. *Kūdikio režimas turi būti įgyvendintas per Mijia "Bluetooth" sąsajos, kurias reikia įsigyti atskirai.

Itin mažas energijos suvartojimas, viena baterija gali stovėti ištisus metus

Mijia Bluetooth Termometras 2 naudoja itin mažai energijos ekraną, ir mygtukas, baterijos galima naudoti apie 1 metus, suteikiant jums ilgai ir patogų gyvenimą. *Naudojant CR2032 mygtuką baterijos budėjimo laikas yra laikas, kai programa nėra susijusi. Faktinio naudojimo, gali būti klaidų, priklausomai nuo tikslo, aplinka, kurioje yra nuoroda tik.

Aukšto tikslumo daviklis, tiksliau temperatūros ir drėgmės matavimas

Mijia Bluetooth Termometras 2 turi įmontuotą Šveicarijos Sensirion didelio tikslumo skaitmeninis temperatūros ir drėgmės jutiklis, kuris gali greitai ir tiksliai rasti temperatūros ir drėgmės pokyčius, atspindinčius temperatūros svyravimas 0.1℃ ir drėgmės kaitos 1%RH, ir priminti jums, ir jūsų šeimos laiką.

Gali stovėti, klijuoti arba pakabinti, laisvai pastatoma keletą scenų

Mijia Bluetooth Termometras 2 gali būti tiekiami naktiniai staleliai, rašomieji stalai, stalai; jis taip pat gali būti tvirtinamos prie sienos su pridedamais sienų lipdukai; Jis taip pat gali būti pakabinti automobilyje, kuprinė, už durų ir kt. per kabinti skyles paliktos ant liemens pusėje.

Miegamasis

Ieškant temperatūros ir drėgmės pokyčius, miegamasis, mobilizuoti sąsają įranga, kad namuose daugiau patogūs.

Pasta vonios kambarys

Suprasti, temperatūros ir drėgmės pokyčius, vonios kambarys, dehumidify ir vėdinti laiku užkirsti kelią bakterijų augimą.

Visas namas stebėsenos, įvairiapusės apsaugos šeima

Suteikti vaikams sveikesnį, vaikų kambario, suteikti vyresnio amžiaus žmonėms patogiau miegamojo, suteikti gėlės ir augalai labiau tinka sode, o duoti visai šeimai patogesnį kambarį.

Temperatūros ir drėgmės duomenų saugojimo, padaryti pakeitimus matomas

Atidaryti [Mi Home APP] ir įtraukti šį prietaisą Mijia "Bluetooth" Thermohygrometer 2 norėdami peržiūrėti temperatūros ir drėgmės kaitos kreivė realiu laiku. Oro temperatūros bei drėgmės kaitos duomenys bus laikomi ir termometras, ir debesis. *Į Mijia "Bluetooth" Thermo-Drėgmėmačiu 2 galima laikyti 3 mėnesius nuo temperatūros ir drėgmės kaitos duomenis, ir debesis galima laikyti 6 mėnesius nuo duomenų.

Intuityvus mažos raiškos padėti jums suprasti, temperatūros ir drėgmės

Kai jūs turite ne pastebėjau, nežymūs pokyčiai oras, jautrus vaikų ir vyresnio amžiaus žmonių, gali jau šiek tiek nuo peršalimo. Naudoti intuityvus emocijas ir padėti jums suprasti, komfortą ir rūpintis savo šeima geriau.

Kilmės KN(Kilmės)
Darbinė Įtampa DC2.5V-3V
Belaidis Ryšys "Bluetooth" 4.2 WS
Gaminio Medžiaga ABS, PMMA
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Modelio Numeris Mijia "Bluetooth" Thermo-Drėgmėmačiu 2 (LYWSDO3MMC)
Baterijos Modelis CR2032 ( įdiegta )
Gaminio Dydis 43*43*12.5 mm
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Masto 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai