Nauja Reduced price!
3pcs Nauja Žavinga Drugelis Grandinės Apyrankės Moterims Mados Perlų Bangles Paplūdimio Atostogų Kelionių Papuošalai Dovanos 2020 karšto pardavimo

3pcs Nauja Žavinga Drugelis Grandinės Apyrankės Moterims Mados Perlų Bangles Paplūdimio Atostogų Kelionių Papuošalai Dovanos 2020 karšto pardavimo

€0.97

-37%

€1.55

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės & Nuorodą Apyrankės.

3pcs Žavinga Drugelis Grandinės Apyrankė Mados Perlų Bangles Paplūdimio Atostogų Kelionės Moterų Pareiškimą Papuošalai Dovana

Specifikacija:

Medžiaga: Alloy

Dydis: Grandinės ilgis: apie 16cm/6.3

Forma: Butterfly, Pearl

Lytis: Moteris

Taikoma: Dovanos, šalies reikmenys, vestuvinės kelionės gatvės fotografijos reikmenys

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3 X Apyrankės

Mes pasiryžę jums pasiūlyti aukščiausios kokybės elementus su geriausias paslaugas ,tai bus labai dėkingi, jei galite palikti savo teigiamą atsiliepimą .Jei jums buvo ne visiškai patenkintas,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Ačiū!

1、Kinija Po Eilinio Nedidelis Paketas Plius: Nemokamas Pristatymas,bet Ne sekimo informacija ir Ilgesnį laukimo laiką(apie 30-45 dienų) 2、Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: Už mažai,su sekimo infromation ir 25-35 dienų laukimo laiką. 3、Jei jums reikia skubiai, pls nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums pasirinkti, DHL, ar AVS. Būti aišku, prieš jums padaryti jūsų pasirinkimas ir Sveiki atvykę į mano parduotuvę vėl.

1、Kaip apie didmeninės ir lašas laivybos? Didmeninė ir dropshiping abu yra laukiami. Jei vietoje urmu užsakymus, daugiau, nuolaida, po susisiekite su manimi. Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientui tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2、Kur yra mano produktas dabar? Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis apie savo sekimo informaciją, kartais tai trunka ilgiau laiko, daugiau nei jūs tikėjotės, nes tai tarptautinis verslas, mums reikia daugiau laiko, aišku, pagal Užsakymą. Dėkojame už jūsų prašome suprasti, iš anksto! Mes pristatyti savo produktą iš 1-5 darbo dienas šiuo metu jūs baigti mokėjimo 3、Kaip gauti daugiau nuolaidų? Mes turime skirtingų veiklą per mėnesį. Jūs galite patekti į mano parduotuvę sužinoti daugiau informacijos ir gauti savo išskirtinių kuponų. Spustelėkite nuorodą žemiau, norėdami gauti daugiau nuolaida: Komentaras: vieną Kartą pateikimo tvarka, užpildyti per pusė valandos, taip, kad mes galėtume išsiųsti jums pirmą kartą.

Medžiaga Metalo
Formos\modelis Kita
Grandinės Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
6 Karoliai
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Modelio Numeris grandinės apyrankė
2 grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
1 karoliai moterims
Metalų Tipas NĖRA
Stilius Madinga
4 karoliai moterims
Elemento Tipas Apyrankės
3 collares
5 choker
Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
Nustatymo Tipas NĖRA
Užsegimas Tipas NĖRA
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai