Nauja Reduced price!
Macure Juosta Sporto Medvilnės Kinesiology Elastiniai Klijai Raumenų Fizio Išgydyti Sužalojimus Paramos K Aktyviai Nastro Kinesiologia Sportas

Macure Juosta Sporto Medvilnės Kinesiology Elastiniai Klijai Raumenų Fizio Išgydyti Sužalojimus Paramos K Aktyviai Nastro Kinesiologia Sportas

€1.16

-29%

€1.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Alkūnė & Antkelius, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Alkūnė & Antkelius, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Alkūnė & Antkelius.

5cm x 5m Kinesiology Roll Medvilnės Elastiniai Klijai Raumenų Tvarstis Padermės Žalos Paramos Nervų Sportas

1 . Mes priimame sąlyginio Deponavimo, Vakarų Sąjunga, TT, Alipay. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 . Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti , palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Individualų produktų užtrukti daugiau dienų.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote paketą, per apsaugos laikas nuo siuntimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

6. Gerbiami Rusijos Klientai, maloniai Prašome naudoti savo vardą ir pavardę, kai jūsų užsakymą, ar paketas bus grąžintas. Svarbiausia, prašome pridėti jūsų mokesčių skaičius, kai jums, kad, jei pasirinksite www.bfakeliones.lt Premium Pristatymas, SPSR, kitaip užsakymas bus negali būti išsiųstas.

Grįžta Grąžinamosios išmokos, yra garantija, suteikta mums už kiekvieną produktą parduoda www.bfakeliones.lt. Kai gaunate produktą, kuris buvo pirko ir sumokėjo už mūsų svetainėje, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, nereikia skubėti palikti neigiamą atsiliepimą. jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas. tada jums bus galėtų tai padaryti:

1. Prašymas visapusiškai kompensacija, ir grąžinti prekę.

2. Laikykite elementą ir sutinkate, dalinį grąžinti.

3. Galime išsiųsti naują produktą, jei jūs pasiruošęs laukti.

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes jums išspręsti problemų iš karto , ir mes su jumis dirbs išspręsti bet kokią problemą. Labai ačiū!

Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris Raumenų Juosta
dydis 5cmX5m
Amžius Universalus
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai