Nauja Reduced price!
THINKTHENDO Naujas Mados 1PC Metalo Rėmas Užsegimas Lock Siuvimo Monetos Rankinėje, Krepšyje Priedai

THINKTHENDO Naujas Mados 1PC Metalo Rėmas Užsegimas Lock Siuvimo Monetos Rankinėje, Krepšyje Priedai "PASIDARYK pats" apie 20,5 cm

€6.25

-36%

€9.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Krepšys Dalys Ir Priedai, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Maišelį, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, užsegimas užraktas, užsegimas metalinis rėmas, rėmas užsegimas.

Aprašymas: Jis gali būti naudojamas krepšiai, rankinės, piniginės, maži petį krepšys puiki dovana sau ar savo šeimai ir draugams, Pagamintas iš metalo, montuojamas ant pagalvių, atverti, poveikis maišelį nagų atidarymo ir uždarymo, bet patogiau Medžiaga:Metalo Plotis:20.5 cm/8.07"(apytiksliai) Spalva:Bronza.Šviesos aukso Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Rankinėje rėmas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Medžiaga Metalo
Svoris 140g
Modelio Numeris B-1ELZ
Tipas Rankena
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai