Nauja Reduced price!
Nerūdijančio Plieno Vamzdžių Valymo Šepetys Vieno Galo Lankstus Akvariumo Žuvų Bako Filtro Siurblys, Žarna, Vamzdis, Šepečiai Cleaner

Nerūdijančio Plieno Vamzdžių Valymo Šepetys Vieno Galo Lankstus Akvariumo Žuvų Bako Filtro Siurblys, Žarna, Vamzdis, Šepečiai Cleaner

€0.70

-30%

€1.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Valymo Šepečiai, Namai Ir Sodas, Pigios Valymo Šepečiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Valymo Šepečiai.

Savybės:

1. Lanksti daugiafunkcinis šepetys: double tipo šepetys, pagamintas iš aukštos kokybės minkštas nailono šeriai ir nerūdijančio plieno, su ilgo lankstaus baigiasi.

2. Daugkartinio naudojimo: pakartotinai daug kartų, lengva stumti ir traukti, labai tinka savo žuvų bakas valymo, filtravimo sistemos, žarnos / stiklinis vamzdelis, vandens siurblio priedai valymas.

3. Puiki vamzdžių valymo priemonė: žarna teptuku labai tinka valymo mažo skersmens vamzdžius. Kai jie patenka į vamzdžio, jis gali pašalinti sukauptas juoda dumblių ir net dumblių.

Aprašymas:

Tai puikiai tinka visiems akvariumams, žuvų tankai ir namų virtuvėse. Akvariumo filtras šepetys yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono šeriai ir yra tvirtai pritvirtintas ant nerūdijančio plieno rankena.

Techniniai duomenys:

Spalva: žalia

Medžiaga: metalas, teptuku

Dydis: 90 cm, 155cm, 200cm (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Teptukas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Naudojimas Stiklas
Tipas Kita
Prekės Pavadinimas AMW
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Stilius Scourer
Modelio Numeris Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai