Nauja Reduced price!
2 vnt. rinkinys paketų prižiūrėtojų raktinę Bangle Apyrankės Didelio Rato Turas

2 vnt. rinkinys paketų prižiūrėtojų raktinę Bangle Apyrankės Didelio Rato Turas "Keychain", Odinis Kutas Big B žodis acetatas PRADINIS PULTELIO Moterims

€1.10

-29%

€1.57

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

2 VNT. RINKINYS paketų prižiūrėtojų raktinę BRACELT * PATOGIAI SUPROJEKTUOTOS -Į bangle raktų žiedas gali turėti savo automobilį klavišą,namų raktai,net mini kortelės atveju piniginės,jūs visada galite rasti raktus, bet krepšys,piniginė,kuprinė,arba kelionės maišelį be vargo. * MEDŽIAGA:- didelis ratas, raktas, žiedas, apyrankė, pagamintas iš aukštos kokybės PU oda ir Acetato Lapą.Apyrankė-antriešis keychain apima paketų prižiūrėtojų raktinę,stilingas kutas,aukso žiedas raktams,pradinis acetete pakabukas.Lengvas ir tvirtas,šiek tiek lankstus,patogūs dėvėti. * PUIKUS DYDŽIO -Mūsų bangle apyrankė-antriešis keychain išorinis skersmuo yra 3.7(9.5 cm),ir vidinis skersmuo yra 3in(7.5 cm).Apyrankės buvo pritaikyta dydžio, kad tilptų dauguma moterų riešų ir nebus nukristi lengvai.Apyrankės dydis leidžia lengvai nuslysti į savo riešą ir net rankos,laisvą savo rankas. * PUIKI DOVANA -raktas žiedo grandinės lether kutas apyrankės yra puiki dovana jūsų geriausi draugai,šeima,meilužio ar net sau. O ratą paketų prižiūrėtojų raktinę apyrankę galima nuimti ir naudoti kaip piniginę pakabukas acessories,kaip ir žemiau vaizdą:

Stilius 2 Keychain bangle
Stilius 3 Kutas apyrankė-antriešis paketų prižiūrėtojų raktinę bangle
Modelio Numeris JDBK010
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius 7 Acetato Abėcėlė Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Apyrankė
Formos\modelis ROUND
Stilius 6 Acetato dervos Pirminio Žavesio Apyrankę
Bauda ar Mados Mados
Stilius 1 Keychain Apyrankė
Suderinamumas Viskas Suderinama
Metalo spalvos Aukso spalvos
Lytis Unisex
Medžiaga Derva
Stilius Madinga
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Stilius 5 Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Apyrankė
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Pranešimo Priminimas
Stilius 8 Laiškas Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Apyrankė
Stiliaus 4 Paketų prižiūrėtojų raktinę bangle

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai