Nauja Reduced price!
15ml 25ml B7000 Klijai Ekrano Stiklo Klijais Nagų Gelis Epoksidinės Dervos Klijai

15ml 25ml B7000 Klijai Ekrano Stiklo Klijais Nagų Gelis Epoksidinės Dervos Klijai "PASIDARYK pats" Papuošalai Super Skysti Klijai Medienos B-7000

€0.42

-6%

€0.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Korpusai & Kadrų, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Korpusai & Kadrų, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliųjų Telefonų Korpusai & Kadrų.

15ml 25ml B7000 Super Skysti Klijai Nagų Gelis Epoksidinės Dervos Klijai "PASIDARYK pats" Papuošalai Mobiliojo Telefono Ekrane Stiklo Remontas, Klijai B-7000

Apie B7000 Klijai : Su įmontuotu Pin Produkto Spalva: Skaidri Produkto Specifikacijos: 25ml 15ml 9ml 3 ml Kietėjimo laikas: Paviršiaus kietinimo 3 - 8 minutes, visiškai konsoliduotos 22-48 valandas Naudojimas: Mobiliojo Telefono Ekrane Kadrų / 3C Produktų, Klijuoti Gręžimo PASIDARYK pats, Medžio, Odos, Metalo, Žaislai, Amatų, PVC, Plastikas ir kt.

Klijai turi būti užsakomi atskirai Klijai yra ypač jautrus krovinių. Skystis negali būti išsiųstas iš tos pačios pakuotės, kaip ir kitų produktų, kurie bus sukelti prekės turi būti grąžinamos.

Gerbiami pirkėjas , prašome atkreipti dėmesį į tai, prieš jums vieta tvarka :

Prašome comfirm jūsų vardą , adresą , pašto kodas ir tel numeris atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą , priešingu atveju , tai yra įmanoma, kad jūs negalite gauti prekes . Nemokamas pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , ji negali būti stebima po elementus kairėje Kinijos. Jei negalite priimti , prašome pasirinkti www.bfakeliones.lt Standartinis pristatymas ar Epacket , kitas būdas , tačiau reikia mokėti už laivybos kaina Po-Serivice 1. Jei yra kokių nors problemų, kai jums recive prekes , prašome neatidaryti ginčą , nedelsdami susisiekite su mumis. Mes padėsime jums išspręsti problemą . 2. Kaip uausl , ( Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas ) pristatymo laiką yra 16-35 darbo dienų . Jei ateina su specialiųjų aplinkybė ( Atostogų , politikos koregavimas , muitinės , nuotolinio valdymo srityje ir t.t.) , tai bus atidėtas . 3. Apsaugos laikas yra 60 dienas ( kelias šalis yra 90 dienų), per www.bfakeliones.lt . Jei apsaugos laikas yra maždaug iki pabaigos ir jums nereikia gauti prekes , prašome susisiekti su manimi , yra trys būdai, kuriuos aš galiu jums padėti : a. Išplėsti apsaugos laiką . b. Išsiųsti prekes . c. grąžinti pinigus .

Kilmės KN(Kilmės)
6 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai HTC
10 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Už "Motorola"
11 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai "Blackberry"
12 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai "IPhone"
Dizainas BARAS
1 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai "IPhone"
9 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Už LG
13 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Lenovo
7 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Samsung
4 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Už Asus
8 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Už Meizu
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Modelio Numeris B-7000
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" X
3 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Už "huawei"
2 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai Už xiaomi
Prekės Pavadinimas JIARUILA
5 Ekrano Remontas, Klijais, Klijai "Nokia"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai