Nauja Reduced price!
50pcs Europoje ir Amerikoje Retro mergina pin up girl Lipdukas Apdailos Kanceliarinės prekės Lipduką

50pcs Europoje ir Amerikoje Retro mergina pin up girl Lipdukas Apdailos Kanceliarinės prekės Lipduką "PASIDARYK pats" Ablum Dienoraštis Scrapbooking Etiketė, Lipdukas

€2.38

-20%

€2.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lipdukai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Lipdukai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Lipdukai.

50pcs Europoje, Amerikoje Retro Mergina Lipdukas Kanceliarinės prekės Etiketė, Lipdukas

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

★【 DYDIS&STILIAUS 】 1.5 - 4.7 colių, 50 vnt no-dublikatas " Pin Up Girls Sexy Karštų Merginų lipdukai, stilius yra ne atsitiktinis, a serija atitinka stilius, kaip parodyta, Labai Mados ir Paslaptingas . ir modelio rodomas vaizdas bus matomas jūsų paketą.

★【 MEDŽIAGOS 】Visi lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės vinilo medžiagos, su apsauga nuo saulės ir vandeniui funkcija, nėra lengva išnyks, nėra lengva išdžius, ir laikytis tvirtai.

★【 VARTOJIMO SRITIS 】 Nuostabus Asortimentą, graffiti Meno, Lipdukas Lipdukai, a-geriausia dovana suaugusiems mėgėjams PASIDARYK pats apdailos. Puikus suasmeninti Telefoną, nešiojamuosius kompiuterius, "Mac book", Naršyti laive, Riedlentės, Bagažo, Automobiliai, Buferiai, Dviračiai, Dviračius, Miegamojo, Kelionės Atveju, Purvo Bike, Motociklų, Snieglentės, Vandens Butelių, Šalmas Termosas-kolbą, PS4, XBOX VIENAS.

★ 【, KAIP NAUDOTI 】Prieš Naudodami , išvalykite paviršiaus pirma , tada klijuoti lipdukus, kur norite įdėti . Dėmesio : lygaus paviršiaus yra geriau .

★【 PASTABA 】 KELETĄ lipdukų kai kurios serijos yra netinkami vaikams ,tinka suaugusiems nuo 18 metų ir vyresni. Galite pasirinkti, jų vaikams po pirkimo. Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ne pirmą kartą. Prašome nesijaudinkite, 100% grąžinimo.

Spalvos: žr. nuotraukas

Medžiaga:popierius

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

dydis: Vienas Dydis

Ilgis: 5cm (1.97 in)

Plotis: 5cm (1.97 in)

Aukštis: 0.1 cm (0.04 in)

Kiekis: 1set(50pcs)

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (daugiau nei 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

50pcs Europoje ir Amerikoje Retro mergina Lipdukas

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HBB

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai