Nauja Reduced price!
ULT-Geriausias SATA 15Pin Vyras į Molex 4 Pin Female + 15Pin Moterų SATA Maitinimo Kabelis IDE į Serial ATA SATA Kietąjį Diską Maitinimo Kabelis

ULT-Geriausias SATA 15Pin Vyras į Molex 4 Pin Female + 15Pin Moterų SATA Maitinimo Kabelis IDE į Serial ATA SATA Kietąjį Diską Maitinimo Kabelis

€2.43

-10%

€2.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

ULT-Geriausias SATA 15Pin Vyras į Molex 4 Pin Female + 15Pin Moterų SATA Maitinimo Kabelis IDE į Serial ATA SATA Kietąjį Diską Maitinimo Laido Adapteris 20CM Šis kabelis yra labai naudinga statybos, modernizavimo ar kompiuterių remontas. Už kai kuriuos kompiuterius, savo maitinimo gali neturėti pakankamai jungtimis įtaisams. Tada šia naudinga Y splitter kabelis suteikia galimybę prijungti du diskai, vienas maitinimo jungtis. Naudoti, pritaikyti vyresnio amžiaus maitinimo blokai, skirti naudoti su naujų SATA įrenginių Modernizavimą, KOMPIUTERIS greičiau SATA kietuosius diskus/optiniai diskai connector1: 1x 15Pin SATA male connector2: 1x Molex (LP4) moteris +15Pin SATA moterų Suderinama su: Kompiuterio Prijungimas standžiojo disko plokštė, vaizdo plokštė, CD-ROM diskasukio, kietojo disko sąsaja elektros energijos tiekimo linijos. Pakuotė: 1 x ULT-Geriausias SATA 15Pin Vyras į Molex 4 Pin Female + 15Pin Moterų SATA Maitinimo Kabelis IDE į Serial ATA SATA Kietąjį Diską Maitinimo Laido Adapteris 20CM

Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Tipas 2 sata maitinimo kabelis 15pin
Funkcija 1 Sata Maitinimo Kabelis
Funkcija Sata Maitinimo Kabelis
2 funkcija sata Y splitter cable
3 funkcija IDE į sata 4pin 15pin
Modelio Numeris sata power splitter cable
Pakuotė Taip
Tipas sata 15pin į 15pin + 4pin splitter maitinimo kabelis
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
Produktų Statusas Sandėlyje
Funkcijos 2 naudoti KOMPIUTERIO maitinimo kabelis
4 funkcija sata kabelis
Ilgis 20cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai