Nauja Reduced price!
Šiaurės Boho Sienos Kabo rankomis austus Kutas Gobelenas Dekoratyvinis Dream Catcher Pakabukas Ornamentu Vestuvėms Kambarį Miegamasis

Šiaurės Boho Sienos Kabo rankomis austus Kutas Gobelenas Dekoratyvinis Dream Catcher Pakabukas Ornamentu Vestuvėms Kambarį Miegamasis

€2.68

-29%

€3.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai.

Kulka Taškų:

1、rankomis austus Kabo: vien tik rankomis austi gobelenai dream catcher yra paprasta Šiaurės stiliaus namo sienos apdaila, kuri suteikia jausmą, rankų darbo meno į savo kambarį.

2、Papuošti Savo Kambarius: gražus austi dream catcher kabinti galima pakabinti ant skaitiklio langelį miegamasis ir gyvenamasis kambarys, apimantis skaitiklio langelį, kad kambaryje elegantiškas.

3、Puikiai tinka Vestuvių: Jei sienos kabo puošia žibintai, ji turės skirtingą poveikį, kuris gali papuošti savo vestuvių ir vakarėlių.

4、Natūralus ir Bekvapis: sienos kabo funkcijų natūralios medvilnės siūlų savybių, temperatūros reguliavimas, kuris pasižymi anti-alergijos, anti-static, eco-friendly ir antibakterinių savybių. Taigi, grynas ranką audimo pakabukas yra bekvapis, kuris yra visų rungtynių puošmena.

5、Bohemijos Ornamentas: Bohemijos gobelenas pakabukas gali papuošti Bohemiškas stilius vestuvėms ir padaryti jūsų vestuvių šalis gražesnė.

Techniniai duomenys: Medžiaga: medvilnė ir medinės lazdelės

Dydis: bendras ilgis: apie 45cm/17.72 tam, plotis: apie 20cm/7.87 į

Svoris: apie 58g

Tinka: universalus

Pakavimo Sąrašas:

1 x Dream Catcher Pakabukas

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, dydis turės paklaida 1-3mm.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

style2 Mergina Širdies
Naudoti vaikų kambario dekoravimas
Pavadinimas Dream Catcher Pakabukas
Drop laivyba Parama
style1 šiaurės apdaila namo
Tinka Universalus
Stilius Modernus
Temos Gyvūnų
Medžiaga medvilnės ir medinės lazdelės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai