Nauja Reduced price!
Rongji papuošalai Žaidimas Dark Souls

Rongji papuošalai Žaidimas Dark Souls "Keychain" Knights Sword Solaire Iš Astora paketų prižiūrėtojų raktinę Pakabukas vyrų ženklelis Papuošalai

€1.52

-19%

€1.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums mokėti už geros logistikos. Jei produktas yra pažeistas arba negavo prekės, nereikia atidaryti ginčą galite susisiekti su mumis, ačiū pristatymas: daugiau nei$150,laisvai reikšti nuomonę, Mes paramos siuntą "DHL" (4dienos) EMS(10days)UPS(4-5days), Pakabukas Dydis: 4*6cm Svoris:28g(apie), Technglogy: galvanizavimo Įpakavimas: 1 VNT į opp maišelį Sąlygos: 100% naujas Spalva: picture spalva (100% kaip paveikslėlyje, kokybės reikmenys, prašome būti tikri, pirkti), Nes kiekvieno monitoriaus modelis yra įvairių, spalvų vaizdas yra šiek tiek skiriasi. Taigi, Tai nėra kokybės klausimas. Beje, matmenys yra rankinis matavimas, todėl nebus klaida. Klaida diapazonas:±3cm, ±5g, Jei jums gauti sugadintus produktus, palikite mums žinutę ir įkelti produktus nuotraukas mums. Jei tai tiesa, mes grąžinsime jūsų pinigus. Jei perkate produktus dovana kitiems,mes galime suteikti maišeliai. $0.3/per maišelį, Jei turite kokių nors problemų, apie produktus, galite susisiekti su manimi elektroniniu Trademanager arba palikdami mums pranešimą dėl www.bfakeliones.lt. Mes atsakysime jums per 24 valandas, Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų. Ačiū iš anksto!!!

Stilius Madinga
Metalų Tipas cinko Lydinys
Lytis Unisex
Metalo spalvos Platinuotos
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis ROUND
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Prekės Pavadinimas rongji papuošalai
Funkcija Nuotaika Tracker
Suderinamumas Pomėgiai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris k393

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai