Nauja Reduced price!
Juodas Odinis dėklas Nuotolinio Automobilio Raktas Padengti 3/4 Mygtuką, Dodge JCUV Jeep Compass Grand Cherokee

Juodas Odinis dėklas Nuotolinio Automobilio Raktas Padengti 3/4 Mygtuką, Dodge JCUV Jeep Compass Grand Cherokee "Patriot " Pacifica", " Chrysler 300C

€3.13

-24%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis.

Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: natūralios Odos + PU+ Cinko Lydinys Pultelio Spalva: Kaip Paveikslėlyje parodyti Mygtuką: 3/4 Mygtukai, Funkcijos: Apsaugoti klavišą "nuo nulio 100% naujas, tiksliai taip, kaip pavaizduota Klavišą neįtraukti Įtaisyti: (Tik nuoroda) Jeep Dodg Dėl "Chrysler" Ir kitus modelius... Prašome užtikrinti, kad jūsų turimą klavišą atrodo lygiai taip pat, kaip ir pagrindinių viršelio nuotraukoje žemiau. Svarbi Pastaba: vaizdas yra realus produktas. Ne atsisiųsti iš interneto. Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant. Komplektą Sudaro: 1 X Odos Pagrindiniai Padengti(Ne įeina nuotolinio valdymo pultelio)

Medžiagos Tipas Originali Oda + PU+ Cinko Lydinys Keychain
Suderinamas Automobilio (Tik informacijai)1 Dodge Dakota Durango Ram 1500 Kalibro Nitro Ram 2500 3500
Suderinamas Automobilio (Tik informacijai)2 Už Chrysler 300 Drebulė
Suderinamas Automobilio (Tik informacijai) Už " Jeep Grand Cherokee Vadas
Spalva Juodos Odos ir Raudona Linija
Prekės Pavadinimas VCiiC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai