Nauja Reduced price!
Trianglelab Gijų Valymo Antistatikas Blokavimo Putų Atliekas, Šiukšles Už Hotend E3D V6 Antgalis CR10 Ender3 Anet A6 A8 Prusa

Trianglelab Gijų Valymo Antistatikas Blokavimo Putų Atliekas, Šiukšles Už Hotend E3D V6 Antgalis CR10 Ender3 Anet A6 A8 Prusa

€2.08

-14%

€2.44

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Jeigu norite atsiųsti UPS/Fedex/TNT/DHL, prašome susisiekti su mumis. Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis. Į trianglelab visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės. Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę. Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką. Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą. Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti, bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes.

***-***

***-***

Produkto duomenys: 1 Visos kempinės yra pagaminti su 1,5 mm, skylių gijų pro. Sponge be perforacijos gali būti labai sunku įdiegti. 2 snap-on korpusas leidžia lengvai atidaryti, ir jei sunkus gijų lenkimo, galite atidaryti korpusą ir pašalinti sponge gijų pro. 3 Jo varža yra labai maža ir nekelia spaudimą ekstruderiu. 4 Aukštos kokybės didelio tankio kempinė, kuri nėra lengvai nukristi likutis, jis turi stiprių dulkių filtravimo pajėgumas. ▉ Dydis: 5MM Skersmuo X 30MM Ilgio ▉ Suderinama: Suderinama 1.75 MM Kaitinimo ▉ Kas yra dėžėje:

Kaitinimo švaresnis X kiekis, kurį įsigijote,

▉ PASTABA: centre kempinė turi 1,5 mm atidarymo, kuris palengvina jos montavimą ir naudojimą. Prašome nesijaudinkite apie tai, kad trūksta slėgio, apie tai. Nes dulkių virš kaitinimo tik elektrostatiškai adsorbuotos ant paviršiaus. 30MM yra pakankamai ilgas, kad išvalyti šiukšlinę. Mes turime patyrusių, aukšto intensyvumo valymo bandymai.

▉Nuotrauka ekranas:

Prašome mėgautis puikios kokybės str. ***-***

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kaitinimo valymas
Prekės Pavadinimas DFORCE
Elemento Tipas Valymo Adata

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai