Nauja Reduced price!
BSIDE Skaitmeninis Multimetras Ultra-Portable LCD Ekranas DC AC Voltmeter Analoginės Testeris

BSIDE Skaitmeninis Multimetras Ultra-Portable LCD Ekranas DC AC Voltmeter Analoginės Testeris "PASIDARYK pats" metro Talpos NCV Ohm Hz testeris

€1.11

-37%

€1.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Universaliuosius matuoklius (multimetrus, Įrankiai, Pigūs Multimetrai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Universaliuosius matuoklius (multimetrus.

44788

Ar kada nors pagalvojote apie pasirenkant tinkamą multimetras kaip dovana?

Už, senas žmonių, ir vyresniuosius, kurie patinka nauji dalykai. Už, Draugai ir elektrikams, kurie mėgsta rankas-dėl operacijos. Skirta Studentams, kurie norėtų mokytis.

Prašome suprasti mūsų ASDMS7 / S9 produktas

-- Funkcinės palyginimas ADMS7-ADMS9 : Funkcija: DC/AC įtampos matavimas, talpą, matavimo, diodo matavimas, varžos matavimas, montavimas matavimo, NVC indukcijos, live wire identifikavimas. Didelio tikslumo automatinę asortimentą, multimetras su jutiklinio ekrano mašina, tiesinis metras sujungti į vieną. Pažangi dviguba didelės spartos chip vertinimas yra tikslesnis. Mažas ir lengvas nešioti, todėl patogiau keliauti. Naudoti anti-drop kabeliai, siekiant išvengti atsitiktinio kritimo ir žalos multimetras.

Produkto Renginiai :

[ Unikalų Stilių - Subtilus ]:

ADMS7/P9 yra naujausios kartos multimetras iš BSIDE prekės ženklą. Šis produktas turi panašią išvaizdą, kad smartfon. Ji gali atitikti estetinius poreikius skirtingi žmonės. Labai tinka kaip dovana.

[Didelis Ekranas, 3 Linijos Ekranas]:

Energingas HD ekranas inžinerijos by Bside - itin didelis, 3.5" ekranas gali rodyti 3 bandymų rezultatus, pavyzdžiui, įtampą, dažnį ir analoginės juostos.

[Automatinio Identifikavimo]:

Skirtos pradedantiesiems galvoje - Bside "smart" technologija, kad šis multimetras gali automatiškai identifikuoja išbandyti parametrus ir pasirinkti reikalingą jų asortimentą.

[Ultra Plonas Dizainas]:

Naujos kartos mūsų geriausiai parduodamų multimetras kada nors - dabar plonesni, tik 1,2 cm storio, lengvesni, ir su didesniais LCD ekranas, atrodo kaip telefonas, Jūs galite padaryti pokštas su savo draugu, kad tai yra mobilusis telefonas.

[ Paprastas/patogu/paprasta naudoti ]:

Multimetras su zondai dizainas leidžia išbandyti saugiai ir veiksmingai - nereikia prijungti ir iš zondai, kurios ne tik gali išsaugoti mokymosi ir bandymo laiką, bet taip pat užkirsti kelią negerai dangos uostų. Žibintuvėlis dizainas leidžia išbandyti efektyviai ir patogiai bet kur, patalpose ir lauke, dieną ir naktį. Pakabinti skylę dizaino, kad ji daugiau nešiojamų.

[ Akumuliatoriumi ]: produktas turi dvi built-in baterijos ir gali būti naudojamas tiesiogiai po to, kai gavo paketą.

Techniniai duomenys:

Kartos: 7-osios kartos - 2019 spaudai. Ekranas: 6000 skaičius(S7) / 9999 skaičius(S9). True RMS. DC Įtampos Testas : 600V±(0,8 proc.,+3). AC Įtampos Testas : 600V ±(1.2%+5). ADMS7 Atsparumo Testas : 6000Ω ±(1.2%+3). ADMS9 Atsparumo Testas : 10MΩ ±(1.2%+3). Dažnio Bandymo : 1000Hz ±(1.0%+5). ADMS9 Talpa Testas : 1000uF/0.1 uF (3.5%+8); 6000uF/1uF (4.5%+10) ADMS9 yra labai greitas testas norma. (Užbaigti bandymas per 1S). Diodo Tyrimas : Mažiau už 1,0 V diodų automatinis identifikavimas.(ADMS9CL). V-Įspėjimą(nekontaktinės Įtampos Aptikimas):Protingas ekranas pavojinga įtampa, didelis, vidutinis ir mažas.(pasigirsta signalas) Gyvena Žymės: signalo pyptelėjimas, LCD ekranas, juostele Tęstinumas: Protingai primena kabelių liniją prijungti arba atjungti.(Jei varža yra mažesnė nei 30Ω, kad beeper skamba) Maitinimas: 3V (CR2032)* 2( yra komplekte ) Dydis: 136*67*12mm Svoris: 110g.

Komplektą Sudaro:

1 x Multimetras. 1 x Test line. 1 x Atlikti Virvę ( Dovana ). 1 x Magija Pasta ( Dovana ). 1 x Vartotojo Vadovas. 2 x Akumuliatoriai (Pastatytas). 1 x Pakavimo Dėžutė.

AC Įtampa 600V
Matavimo Induktyvumą Diapazonas N/A
Darbo Režimas Automatinis Diapazonas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Diodas TAIP.(ADMS9)
Tęstinumas Taip
Talpa TAIP.(ADMS9)
Duomenys Laikyti Taip
Pažangus Skaitmeninis Multimetras Taip
DC Srovė N/A
Prekės Pavadinimas hoomall
Darbinė Temperatūra 0 - 40 ℃
Kilmės KN(Kilmės)
AC Srovės N/A
Yra Protingas Prietaisas No
Dažnis(Hz) 40Hz~1000Hz
Sertifikavimo NĖRA
žibintuvėlis Taip
Pavojingos įtampos aptikimas Taip
Išlaidos RMS Taip
Max Ekranas 6000/9999 Skaičius
Matavimo Talpa Diapazonas N/A
Modelio Numeris ADMS7/S9
Baterija 2 X 3V (CR2032)(Yra)
DC Įtampa 600V
Matmenys 14*7*3
Matavimo Diapazonas Atsparumas 6000 ohm/10M ohm
Pasverti Taip
Spalva Raudona ir juoda
Ekrano Tipas Skaitmeninis Ekranas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai