Nauja Reduced price!
2vnt Triple C Helix Auskarų Oreja Netikrą Auskarai Ne pradurtas Ausis Manžetai Klipą Auskarai Netikrą Auskarų Ausies Dirbtiniais Auskarai Papuošalai

2vnt Triple C Helix Auskarų Oreja Netikrą Auskarai Ne pradurtas Ausis Manžetai Klipą Auskarai Netikrą Auskarų Ausies Dirbtiniais Auskarai Papuošalai

€0.95

-41%

€1.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūno Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kūno Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kūno Papuošalai.

Starbeauty 2 vnt/daug Triple C Helix Auskarų Oreja Netikrą Auskarai Ne pradurtas Ausis Manžetai Klipą Auskarai Netikrą Ausų Auskarų vėrimo Papuošalai Pircing Helix Hoopas Auskarai Kūno Papuošalai

Jei norite žemiau širdies auskarai, prašome spustelėkite paveikslėlyje. Ačiū.

vyrų, auskarų, nosies žiedų, pilvo žiedas, pilvo auskarų, tragus, gabaritas, kamuolys, baras, sijos, bijou

Mūsų įmonė yra profesionali veikia verslo daugelyje rūšių juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys. Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo Mėgstamą Parduotuvę Sąrašą . Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško patenkinti verslo partnerį Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per.

PROFESIJA DARO EXCELLENCE !! MES VERTI JŪSŲ PASITIKĖJIMO !!

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas. Patvirtinę sėkmingo apmokėjimo ir siuntimo informacija, mes pasirūpinsime siuntą 2~3 dienų.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą. Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo būdą, pvz., Banko pavedimu, Western Union, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai. Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, kai jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jis bus jums tik 30 sek. Ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome nepalikite neigiamus ir neutralius atsiliepimus prieš bendravimą. Mes patikrins, ar grąžinti, arba grąžinti galima per 24 valandas. Ačiū jums labai !!

1. Spalvų Neatitikimas: nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Tai gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas. Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos. Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Galutinis Siekimas. Tai, Ką Mes Sakėme, Yra Tai, Ką Mes Darome ! ! ! ! !

Modelio Numeris M5214
Medžiaga 316L Chirurginio nerūdijančio plieno ne pradurtas ausis pradurta kūno papuošalai
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Kokybės Lygis Aukštos kokybės padirbtų auskarų, netikras ausų auskarų, helix hoopas auskarai
Formos\modelis GEOMETRINIO
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY
Ar didmeniniams ? TAIP. Daugiau Nuolaida didesnis užsakymo
Drop laivyba ? TAIP. Be jokių pardavėjo informacija
Ausų Auskarų Spalva Silver, black, gold, spalvotų baras
Bauda ar Mados Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Ausų Papuošalai Tipas Pranešk apie netikrą Auskarai Helix auskarų lūpų labret auskarų ausies manžetai ausies žiedai
Pakavimas 2 vnt./aikštelė * auskarai Profesionalios pakavimo
Kūno Papuošalai Tipas Labret, Lūpų Auskarų Vėrimo Papuošalai
Saugos Standartai CE standartas, Nikelio nemokamai, Švino nemokamai, anti-alergijos auskarai
Pranešk apie netikrą Auskarų ruošiniai Triple C formos ausies manžetai klipą auskarai moterims ir vyrams. meilės dovanos
Helix Auskarai Dydžio ir pločio Vėžės 1.2x8mm (16G) ausų papuošalai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai