Nauja Reduced price!
Balta/Pilka Pusė Apvalios Perlas Butas Atgal Brangakmenių ABS Dervos Perlų Karoliukus, Nagų Dailės Papuošalai Imitacija Akrilo Perlas

Balta/Pilka Pusė Apvalios Perlas Butas Atgal Brangakmenių ABS Dervos Perlų Karoliukus, Nagų Dailės Papuošalai Imitacija Akrilo Perlas "PASIDARYK pats" Nagų Apdaila

€0.40

-50%

€0.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

Prekės Pavadinimas: Pusė Apvalių Perlų

Medžiaga:Akrilas/derva

Spalva:Balta/Smėlio

Dydis (mm): 2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm 7mm 8mm10mm12mm

Būdas: Priklijuoti Ant, Ne Kar

Būklė: Aukštos Kokybės ir visiškai Naujas

Klasės: AAA, MC

Naudojimas: Krepšiai, Drabužių, Nagų Dailės, Batus, Mobilųjį Telefoną, Dėžutė, Plunksnakotis, Baldai, Atvirukai, Embellishment vestuvių.Apdaila.Apdaila.ir t.t

Pakavimas:

******************************************************************************

Jei jūsų iš viso užsakymus virš $200,mes teikiame nemokamas pristatymas tik EMS/DHL/FEDE X.

1.Visame pasaulyje(išskyrus Nigerija,italija)

2.Pristatymo terminas:

Express:Paprastai,apie 5-10 darbo dienų

3.Prekės bus išsiųstos per 1business dieną gautas mokėjimas.

4.Jei negavote prekės Pristatymo Laikas ,susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei turite kokių nors. klausimus,paprastai,jūsų laiškus bus atsakyta per 24 valandas. Jei jūs vis dar negavote atsakymas po 24 valandų, prašome patikrinkite šlamšto jūsų elektroninio pašto dėžutę. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

5.Mes laivas Alixpress spręsti Tik . Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

6.Tarptautinės Pirkėjai-atkreipkite Dėmesį:

a:Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

b:Prašome patikrinti savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Mes priimame:visa,MasterCard,sąlyginio Deponavimo

Grąžinimo Politika:

1.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą. Jūsų vardas,aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3.Prašome repack elementą atsargiai.straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų. Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.laivybos,krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4.Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs ,prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas?s sąskaita. Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui. Pirkėjas yra atsakingas už visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas elementus, kurie yra lauke arba etiketėje, tai yra grąžinama.

Kokios Pastaba:

Nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Atsiliepimai

1.Mūsų sistema automatiškai grįžta atsiliepimus, kai jis paliko mums.

2.Siekiant suteikti jums geresnes paslaugas,prašome gydyti sandorio gana. Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti aneutral arba neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą.(Neįmanoma trūkumas vertinimo naują politiką),nes, mūsų nuomone NEUTRALI atsiliepimų, kaip NEIGIAMĄ atsiliepimą.

Apie mus

Q:Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?

A:TAIP,jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo. Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

1.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo, Jei jūsų yra ne taip, kaip aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių.

2.Daugelis pardavėjų tiekimo pilkosios rinkos,Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas,oficialus ir pirmos klasės kokybės.

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 10g
Krištolas Kalnų Krištolas (Flat Backs) lengvai gali būti taikomos įvairios vežėjo klijų
Modelio Numeris Akrilo perlai
Spalva Balta/Pilka
Medžiaga ABS
dydis 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 7mm8mm 10mm 12mm
Kiekis 10-500Pcs
Naudoti Embellishment vestuvių.Nagų Dailės .Apdaila.Apdaila.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai