Nauja Reduced price!
2020 TPU Case Cover Patvarus, Universalus Smartwatch Apsauginį kiautą Visapusiškos Apsaugos, Dangtelis, skirtas Suunto 9

2020 TPU Case Cover Patvarus, Universalus Smartwatch Apsauginį kiautą Visapusiškos Apsaugos, Dangtelis, skirtas Suunto 9

€1.30

-12%

€1.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

Savybės:

1. Platus Suderinamumas: tikras modelis yra atidarytas, pozicija yra tiksli, ir žiūrėti atveju yra puikus Suunto9, 9 Baro ir "Spartan" Sporto Riešo Hr Baro smart žiūrėti.

2. Aukštos kokybės Medžiagos: sporto žiūrėti atveju yra pagamintas iš aplinkos apsaugos PC medžiagų. Klijai daro cirkonio tvirtai laikytis, ir cirkonio nėra lengva nukristi įprasto naudojimo metu.

3. Puikiai Tinka: laikrodžių atveju, yra visos galimybės naudotis visi mygtukai, paprastas naudoti visuose uostuose ir mygtukai, lengva įdiegti ir pašalinti.

4. Visapusiška Apsauga: apsauga atveju-apsaugo jūsų žiūrėti nuo įbrėžimų, vibracijos, dulkių ir suteikia išorinę apsaugą. Jei taikoma tik aplinkinių kraštų, ne ekrano apsaugos.

5. Įvairių Spalvų: yra įvairių spalvų, todėl jūs galite pakeisti spalvą žiūrėti bet kuriuo metu, dėl asmeninį rungtynės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Žiūrėti Atveju

Tinka modeliams: už Suunto9 / 9 Baro / už "Spartan" Sport Riešo Hr Baro

Medžiaga: PC

Procesas: tuščiaviduriai danga

Svoris: apie 8g

Spalva: juoda, skaidri, mėlyna, violetinė, rožinė

Pakavimo Sąrašas:

1 * Apsaugos Atveju (be Laikrodžio)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Tipas Smart Apyrankę Priedai
type2 už Suunto 9 / 9 Baro / Spartan Hr / Baro
Prekės Pavadinimas viugreum
Parama Drop Laivyba / Didmeninės
type5 Patvarus Smart Žiūrėti Raštas
type3 TPU Žiūrėti Atveju
Kalbos lietuvių
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija Tiesioginis Pranešimas
type4 Dangtelio Apsauga, Apvalkalas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai