Nauja Reduced price!
Naujas Nešiojamas Kelionės Apatiniai Saugojimo Krepšys Kosmetikos Organizatorius Audinio Apatiniai, Tualetinių Reikmenų Krepšys Organizatorius Lagaminą Makiažas Organizatorius

Naujas Nešiojamas Kelionės Apatiniai Saugojimo Krepšys Kosmetikos Organizatorius Audinio Apatiniai, Tualetinių Reikmenų Krepšys Organizatorius Lagaminą Makiažas Organizatorius

€2.54

-16%

€3.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Laikymo Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Krepšiai.

Aprašymas:

*Katijonų vandeniui audinio: katijoninės audinys yra visiškai poliesterio audinio, naudojant katijoninės siūlų metmenims ir poliesterio siūlų ataudų kryptimi, pasiekti, kad kanapės-kaip poveikio. Dažai taip pat naudojami, kai dažai, dažikliai, dėl poliesterio siūlai, ir katijoninių dažai katijoninių siūlų. Audinys poveikį turės dviejų spalvų efektą.

*Aukštos kokybės ir patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordas ir nailono, aukštos kokybės audiniai, apvilkti, sklandžiai poliesterio pamušalu, dilimui, ir kartu su jumis ilgą laiką. Minkštas, vandeniui, super lengvas ir lengvai atlikti.

*Praktiškas dizainas: Šį apatiniai saugojimo krepšys turi 3 užtrauktuku skyrių. Pagrindiniame skyriuje galite laikyti liemenėlės ar kitus didelių gabaritų daiktus. Viršutiniame skyriuje yra puikus apatiniai. Jis turi 4 platus papildomų elastinės kišenės, organizuoti jiems gerai. Apačioje kameros, jūs galite įdėti savo kojines ar naktį kelionių šlepetės ar kitų smulkių daiktų.

*Super lengvas ir patogus: nešiojamų rankenos dizainas yra labai patogu. Jis yra super lengvas ir įrengta patogi rankena, kuri yra patogus nešiotis, keliaujant ar kempingas. Tai gali būti sulankstyti, kai jie nėra naudojami, siekiant išsaugoti bagažo erdvę.

*Patvarus užtrauktukas: dvipusis užtrauktukas, didelio tankio uždengimo užtrauktukas, sklandžiai užtrauktuku, lengvai imtis dalykų, lengva nešiotis.

*Tinka keliauti: Ji yra lengva nešiotis, keliaujant, labai tinka namų, kelionės, verslo, ir net į sporto salę. Jie turi būti pakankamai didelis, kad tilptų visi jūsų apatiniai, apatinis trikotažas, liemenėlės, kosmetika, aksesuarai, skyrių ir pan.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Multifunkcinis krepšys apatinis trikotažas

Dydis: 18*16*13cm

Svoris:190g

Medžiaga: vandeniui katijoninės 300D

Spalva: mėlyna, violetinė, juoda, raudona, vyno raudona, tamsiai mėlyna

Pakuotė:

1*Saugojimo krepšys

Pastabos:

1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti. Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu. Labai jums ačiū.

Storis 6, viela
Spalva mėlyna, violetinė, juoda, raudona, vyno raudona, tamsiai mėlyna
Features3 Daugiafunkcinis krepšys apatinis trikotažas
Medžiaga atsparus vandeniui katijoninės 300D
Features5 Didelės talpos apdailos krepšys
Features1 Bendrabutis spinta organizatorius
Modelio Numeris Atsparus vandeniui apatiniai saugojimo krepšys
Prekės Pavadinimas Liplasting
dydis 18*16*13cm
Pakuotė Apatiniai Saugojimo krepšys*1
Parama dropshipping,didmeninė prekyba
Modelis Trimatis Modelis
Produktas Apatiniai Saugojimo Krepšys
Forma Trimatis Modelis
Specifikacija 18*16*13cm
Kilmės KN(Kilmės)
Features2 Nešiojamų Kelionių Saugojimo Krepšys
Svoris 190g
Features4 Kelionės apatiniai panty saugojimo krepšys
Features6 Kelioniniai Krepšiai
Features7 Kelionės Saugojimo Krepšiai
Funkcija Įžuvinti
Formos Stačiakampio formos
Iteam Pavadinimas Apatiniai, Liemenėlė Organizatorius Saugojimo Krepšiai
Talpa 3.5 L
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Naudoti Kelionės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai