Nauja Reduced price!
10g/maišas 8mm 10mm Snaigės PVC Blizgančiais Su 1 Centro Skylę Kalėdų Dovana Medžiaga

10g/maišas 8mm 10mm Snaigės PVC Blizgančiais Su 1 Centro Skylę Kalėdų Dovana Medžiaga "PASIDARYK pats" Navidad Papuošalai Baltas Sniegas China Siūti Amatų

€0.86

-4%

€0.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Blizgučiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Blizgučiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Blizgučiai.

8mm Snaigės Blizgančiais

Būklė: 100% Naujas . Medžiaga: PVC. Forma: Snaigė Gaminio Dydis: apie 8-10mm Dia Skylės dydis: apie 1,0 mm Dia. 1 inch=25.4 mm arba 1 mm=0.0393 colių Spalva: Balta/AB Balta/AB Skaidrios spalvos kaip foto. Įpakavimas: baltas užtrauktuku maišelį& burbulas maišelį,mes pasirūpinti pakuotės Pakuotė: jūs gausite 10g Blizgančiais per daug sąrašą kainos.

Produkto Informacija

1,Tie Blizgučiai yra puikus Amatų Projektą, Scrapbooking, Vestuvės Paslaugos, Kortelės Priėmimo, Pakavimo Apdailos ir kt.

2,galite klijuoti, siūti, arba tiesiog pasirūpinti, juos tam tikrą modelį, kad juos išsiskirti savo Vestuvių, Amatų, Kortelių, ar kitų papuošalų projektus. Yra tiek daug būdų, kaip naudoti juos, prašome tiesiog naudoti savo vaizduotę.

3,gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną foto ir faktinės punktas, nes profesionali fotografija, apšvietimo, monitoriaus ryškumo ir kontrastingumo nustatymų.Apsilankykite mūsų parduotuvėje yra platus pasirinkimas kitų susijusių elementų.

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

1)Jei turite klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, pls padaryti susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

2)Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga. Bet klausimą bus atsakyta per 24 valandas(išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

1,Jei esate nepatenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

2,Neigiamų atsiliepimų nėra naudinga spręsti problemas.

3,Prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei jums patinka.

4,labai Ačiū jums ir linkiu būti laiminga prekybos dieną!

1,Daiktai bus išsiųsti per 3-5 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

2,Jei jums, kad $5, mes atsiųsime Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu(turite takelio numeris), kelio skaičius yra labai naudinga jums, jūs galite patikrinti bet kuriuo metu, jei nesutinkate, prašau, nereikia pirkti, mes bus prarasti pinigų, mes negali laivybos out, dėkojame už jūsų supratimą.

3,Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų. Jei jūs negalite gauti po 38 dienos. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

4,Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

Funkcija Atsparumas Dilimui
Storis 0,15 mm
Modelio Numeris 10mm Snaigės
Produkto Tipas Blizgučiai
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas isequins
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Formos Gėlė
dydis 10mm and 8mm
Naudoti Krepšiai
Medžiaga PVC
Specifikacija 6-20mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai