Nauja Reduced price!
10vnt Medinių Angelų Vaikai Amatų Kabantys Papuošalai Kalėdų Puošmena Tuščią Medienos Dažai Kalėdų Medžio Apdaila

10vnt Medinių Angelų Vaikai Amatų Kabantys Papuošalai Kalėdų Puošmena Tuščią Medienos Dažai Kalėdų Medžio Apdaila

€2.98

-38%

€4.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Medžio Amatai "PASIDARYK pats", Namai Ir Sodas, Pigūs Medžio Amatai "PASIDARYK pats", Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Medžio Amatai "PASIDARYK pats".

Aprašymas

Ar jūs ieškote už "PASIDARYK pats" amatų reikmenys? Šis punktas yra sutvertas medinių diskų rinkinys, nebaigtų natūralios medienos spalva leidžia būti dažytos, dažytas arba padengtas klijais ir apibarstyti su blizgučiai, jūs galite žaisti visą savo vaizduotę, "PASIDARYK pats" crafting kaip kratinys, kortelės priėmimo, laužas užsakymas, dekupažas, pasirašyti arba žymę sprendimus. Tai puikus dekoro idėja dėl atostogų ar ypatingas įvykis šalys, pavyzdžiui, Kalėdų, Naujų Metų, Padėkos diena, Valentino Diena, gimtadienis, vestuvės.

Savybės

- Spalva: Burlywood .

- Medžiaga: Mediena .

- Dydis: 9*7cm/3.54*2.75 colio.

- Natūralaus medžio spalvos. Jūs galite palikti jį galima dažyti, tamsintas, nesutampa su blizgučiai nuostabi dekoracija, arba tiesiog palikti lyguma.

- Nebaigtas medžio ornamentais turi begalines galimybes. Puikiai tinka vaikams vertus, tapyba, amatai ir mokymo apdovanojimai. Idelā už kortelių priėmimą, laužas užsakymas, kratinys, ir daugelis projektus.

- Platus. Gražus papuošalų daugelis temą šalys, pavyzdžiui, Kalėdų, gimtadienio, vestuvių, ir kitų švenčių ar ypatingų progų.

- PASTABA: Nėra skirti vaikams iki 3 metų amžiaus.

Pakavimo Sąrašas

10vnt medžio amatai

10vnt kanapių lynai

Prašymas "PASIDARYK pats"
Atostogų Vestuvių,Pobūvių,Kalėdų
Produkto Tipas Nebaigtas Medienos
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai