Nauja Reduced price!
Karšto 60X Mini Mikroskopą Didinamąjį su 2 Led ir UV Kišenėje Didinamojo stiklo Papuošalai, Juvelyriniai Loupe Zoom Tool 2018 Naujas

Karšto 60X Mini Mikroskopą Didinamąjį su 2 Led ir UV Kišenėje Didinamojo stiklo Papuošalai, Juvelyriniai Loupe Zoom Tool 2018 Naujas

€1.83

-30%

€2.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Magnifiers, Įrankiai, Pigūs Magnifiers, Aukštos Kokybės Įrankiai, Magnifiers.

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:ABS,metalo,akrilo objektyvas

Spalva:sidabrinė

Svoris:3 g

Dydis:36*40*20mm

Didinimo Galia:60X

3pcs LR1130 mygtuką baterijos( baterijos yra ne inc luded)

pakuotėje:1x dirbtiniais odinis dėklas,1x mini 60x mikroskopas, rankinis, Funkcija: Mini dizaino, Kompaktiškas, lengvas, lengva nešiotis su oda atveju ir patogu naudoti Su 2 LED balta šviesa, galite pamatyti daug aiškiau ne tamsoje Vienas LED UV lempa gali aptikti valiutos naudojimas: Plačiai naudojami pramoniniais tikslais, plokštės, spausdinimo pramonės, medicinos, mokslo, sodas, monetų ir spaudą, švietimą, namai ir gyvenimo biurai ir pan .

Laivybos Politika:

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

4. Jeigu jūs jau gavote savo užsakymą po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais VK Ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei esate patenkinti, patenkinti bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, susisiekite su mumis juostelės prieš jav neigiamus atsiliepimus, aš jums išspręsti visas problemas už jus. Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė.

AČIŪ!

Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris G199201/2797167357
Su Šviesos Ar Ne Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis NĖRA
Prekės Pavadinimas Urijk
Sertifikavimo NĖRA
Stilius Rankinės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai