Nauja Reduced price!
XFKM 10vnt/pak Organinių Japonų Medvilnės Už RPN RBA Ritė Viko

XFKM 10vnt/pak Organinių Japonų Medvilnės Už RPN RBA Ritė Viko "PASIDARYK pats" Elektroninių Cigarečių Šilumos Vielos Rites Organinių Grynos Medvilnės

€1.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Elektroninių Cigarečių Priedai, Buitinė Technika, Pigios Elektroninių Cigarečių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, organinių japonų medvilnės, japonų medvilnės, vielos ritė.

10vnt/pak Organinių Japonų Medvilnės Už RPN RBA Purkštukai Ritė Viko "PASIDARYK pats" Elektroninių Cigarečių Šilumos Vielos Rites Organinių Grynos Medvilnės 100% grynas Japonijos Organinės Medvilnės. Nebuvo chemiškai apdorota, balinti, arba pigmento. Tamsesnės dėmelėmis, šios medžiagos yra natūralios ir turėtų būti tikimasi. Prekės pavadinimas:muji (japonų) 100% pobūdžio medvilninio tampono Dydis: 60*50mm 10vnt/pak parduoti maišą, 1pcs gali padaryti 4 dagčiai jūsų rpn. Padaryti bet kokio dydžio, kad tilptų šildymo ritė, Tai turiu būti švariausių skonio medvilnės mes kada nors bandė. Labai rekomenduojama. Organinės Medvilnės Įklotai yra pagaminti iš 100% medvilnės, už minkštą ir patogiai jaustis. Kiekvieno stačiakampio formos medvilnė, padas-tai super kokybė ir nebus fall apart. Jis užtikrina vientisą taikyti makiažas ir odos priežiūros formules be griūva.

Suderinama Modelis Medvilnės Už RPN RBA
Modelio Numeris japonų medvilnės
Prekės Pavadinimas XFKM
Elemento Tipas Medvilnės & Wick
Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai