Nauja Reduced price!
Atnaujinti balansas geriausias variantas

Atnaujinti balansas geriausias variantas

€1.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Vieną atnaujinimo paslaugos yra tik vienas produktas,Jei jums reikia atnaujinti daugiau nei vieno produkto, prašome įsigyti daugiau nei vieną paslaugą.

Visos veiksmo žaidimas įrašymo funkcija.

1. Bazinė versija (Phillips versija pal shell, nr. atgal lipdukas.Ntsc shell, plastiko varžtais.be nugaros logotipas) 2.Optimizuota versija(Aukštos kokybės retro kasetės.)

Visus RPG/ARPG žaidimai su baterija ar luste įrašyti funkciją, veiksmo žaidimas įrašymo funkcija.

Siekiant išvengti nereikalingų ginčų, ne baterija yra numatyta.Paketai, kurių sudėtyje nėra baterijų bus keliauti daug greičiau nei paketai su baterijomis. Jei tau reikia baterijos, susisiekite su manimi. Atkreipkite dėmesį, kad baterija kokybės negarantuojamas. 1.žaidimo išsaugoti funkcija baterija(Cr2032),Kai baterija yra prastos būklės, baterija nepakanka.Atrakinti kortelę prieš išjungdami. Jūs Prarasite savo įrašus.Pigūs baterijų netrukus žlugti, ir klientams patariama pakeisti nauji akumuliatoriai patys. 2.žaidimo išsaugoti funkcijos chip,Jūs niekada prarasti savo įrašus amžinai.

Nintendo Modelis Nintendo Entertainment System
Su USB no
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Prekės Pavadinimas FoPcc

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai