Nauja Reduced price!
ESD anti-static pincetu litavimo SMD elektronika plieno rinkinys pincetu už reparing telefonai įskaitant 6 vnt. įvairių dydžių

ESD anti-static pincetu litavimo SMD elektronika plieno rinkinys pincetu už reparing telefonai įskaitant 6 vnt. įvairių dydžių

€1.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pramonės Pincetu, Įrankiai, Pigiai Pramoninės Pincetu, Aukštos Kokybės Įrankiai, Pramonės Pincetu.

Aprašymas

Produkto Pavadinimas: Pincetai rinkinys Medžiaga: Anglies plienas Žanras: anti-static, anti-magnetinis, rūgščiai atsparūs, antikorozinės Dydis: 12.5 cm-14.5 cm ilgio. Storis 1,5 mm Savybės: puikios ir stabili koncentracija, lankstus, pirštai bus ne nuovargis po ilgo laiko naudojimo. Jis yra saugus ir patvarus. Taikomas elektroninių suvirinimo, telefono remontas, grožio industrijos ir kasdieniame gyvenime, paskirtį ir pan.

Funkcija

ESD-10: naudojamas lydmetalis integrinio grandyno žetonų, ir įdiegti arba pakeisti dalis. ESD-11: Šis pincetu tinka tikslumo elektronikos komponentų veikimą.(tai gali įrašo paukščio lizdą plaukų). ESD-12: Kai pincetu įrašą plokštės su jėga, su pincetu nebus lenkimo ir dalys netaps. ESD-13: tinka skinti žetonų. ESD-14: Šis turi aštrų kraštą ir tinka operacijos didelio tankio integrinio grandyno žetonų. ESD-15: Šis tweezer tinka įrašą dalys siaurose srityse. (tai gali įrašo paukščio lizdą plaukų).

Nuotraukos

Apie Siuntos

1.Prašome palikite savo tikslią siuntimo informacija(įskaitant vardą, pavardę, tikslų adresą ir telefono numerį), pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jums galėtų gauti paketą sklandžiai. 2.Atsižvelgiant į savaitgalio metu, švenčių, įvairių šalių ar kitų ypatingų priežasčių, Kartais Laivybos laikas yra ne taip tiksliai, kaip buvo žadėta, laivybos bendrovių. Jei jums nereikia gauti paketą, per 45 dienas, prašome tiesiogiai susisiekti su mūsų pagalbos, mes esame jūsų paslaugoms bet kuriuo metu. Prašome nesuteikia mums neigiamą peržiūrą, nes laivybos laikas, nes mes negalime kontroliuoti.

Apie Po pardavimo, Paslaugų ir Peržiūra

1.Po to, kai gaunate prekes, Jei ten yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes išsiūsime jums naują arba grąžinti remdamiesi savo padėtį. 2.Jūsų peržiūra yra labai svarbu mums, prašome palikti savo brangų atsiliepimus apie 5 žvaigždžių, ir įkelti keletą nuotraukų ar vaizdo įrašą, Jei jums patinka mūsų gaminiai, ačiū! 3.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome pranešti mums savo problemą, prieš jums parašyti apžvalgą, mūsų kolega pasistengsime atsakyti jums priimtinus sprendimus, Prašome nepalikite neigiamo peržiūrėti tiesiogiai, dar kartą ačiū.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Spalva Juoda
Funkcijos 2 Pincetai remontas telefonų
Kiekis viename rinkinyje 6
Funkcija 1 Pincetai litavimo
Funkcija Tiesiai tweezer
Savybės Antimagnetic
Medžiaga Anglies Plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai