Nauja Reduced price!
3D Modernus

3D Modernus "PASIDARYK pats" Interjero Romos Sieninis Laikrodis Sieninis Laikrodis 3D Lipdukas Namuose Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai#

€1.62

-29%

€2.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Sieniniai Laikrodžiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sieniniai Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sieniniai Laikrodžiai.

Produkto Aprašymas: Medžiaga:Akrilas Spalvos:Juoda, Sidabrinė, Auksinė, Raudona Stilius:Senovinis Stilius Forma:Vienos Veido Motivity Tipas:Kvarcinis Ekrano Tipas:Virbalų Dydis: Storis:2-3mm Valandą žymiklį ilgis:75mm Minutę žymiklį ilgis:95mm Antra žymiklį ilgis:125mm disko Tarpinės Ilgis:80mm Skersmens šis laikrodis yra : 400mm aukščio, iš Vieno Romos numeris ir Duomenys yra 50mm. Funkcijos: 1. Europos ir Amerikos Stilius. 2. Modernaus Dizaino,Prabangus Apdailos įtakos, Didelis Dydis Sienų Dekoras. 3. Akrilo Veidrodis + EVA Putos, Jis Rodomas Labai Šviesus ir Švarus, taip Pat Gali būti Kaip Veidrodis. Kad jūsų kambarys atrodo prabanga, puikus meno laikrodis dekoro jūsų namuose ar biure. 4. Tai PASIDARYK pats produktas,pagal tinkas (arba savo idėjas), įklijuoti į savo mėgstamą vietą. 5. Naudojimas: Už Dovanas ir Amatų,Verslo Dovanos,Švenčių Dovanos,Skatinimo Dovanos,Namų Puošybai. Tinkama Vieta: Gyvenamasis Kambarys, Vaikų, Miegamojo, Valgomojo, Virtuvės, Biuro, Vonios, Lauko. 6. Powered by 1 x AA 1,5 V baterijos (neįtraukta). Laikrodis Paviršiaus Apsauginės Plėvelės, Prašome nuplėšti Po Įdiegimo. Pastaba :Prašome nereikia įdiegti valandą žymiklį ir minutę žymiklį labai stora,jei ne ,kad bus sukelti laikrodis ar ne judėti. Paketą Sudaro: 1 x 3D Akrilo Sieninis Laikrodis Lipdukas (be Baterijos) Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Formos GEOMETRINIO
Modelis 1
Svoris 150g
Plotis 0cm
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Sieninis Laikrodis
Motivity Tipas KVARCAS
Stilius
Sieninis Laikrodis Tipas 1
Medžiaga Akrilo
Ilgis 0mm
Forma Vieno Veido
Derinys Atskiria
Funkcija 1
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Skersmuo 0cm
Ekrano Tipas adata
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai