Nauja Reduced price!
6 Spalvų Inpods 12 Dropshipping 2021 Geriausiai parduodamų Produktų i12 TWS Originalios Ausinės,

6 Spalvų Inpods 12 Dropshipping 2021 Geriausiai parduodamų Produktų i12 TWS Originalios Ausinės, "Bluetooth" Belaidį Išmaniųjų Telefonų

€2.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "Bluetooth" Ausinės & Ausines, Buitinė Technika, Pigūs "Bluetooth" Ausinės & Ausines, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, "Bluetooth" Ausinės & Ausines.

Išsamiai Aprašymas

Malonu tarnauti jums, gerbiamas kliente! 1. Mes ne pateikti bet kokią sąskaitos faktūros, QR kodus, laivybos skatinimo, taigi nesijaudinkite,, TIK pirkti, mes padarysime, nieko gero jums. 2. Mes garantuojame, kad kiekvienas prietaisas yra išbandomi prieš laivybos, todėl visus produktus galima garantuoti 100% aukštos kokybės prieš pristatymas. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Labai ačiū! Binaural Touch "Bluetooth" Ausines Versija 5.0, Kaip Naudoti i12 inpods: 1.Bakstelėkite įkrauti atveju maitinimo jungiklį (mėlyna arba raudona šviesa). 2.Atidaryti krovimo dėklo ir nuimkite ausinių,tada eabuds automatinio maitinimo įjungimo ir porą (svarbus priminimas:būklė ausinių, auto power on-įjungti jungiklį apmokestinimo atveju) 3.Pora su įrenginiu: 1)įjunkite "Bluetooth" prietaiso 2)paieška i12 ir prisijungti prie i12 4. Ausinės yra pateikiami apmokėjimo lange įveskite įkrovimo režimą, ir ausines, automatiškai išsijungia. 5. Gali būti nuimami ir bevieles ausines prijungtas atskirai, o kiti "Bluetooth" prietaisai 6. Jei "Bluetooth" belaidė laisvų rankų įrenginys nėra prijungtas 5 minutes, ji automatiškai išsijungia. Porą metodas: Imtis iš kairės ir dešinės ausinės nuo krovimo lauke ir palaukite kelias sekundes, ausines bus pora. Ilgai paspauskite mėlyną mygtuką "flash" šviesos veikti poravimo režimu, palaukti, kol po paleidimo. Jie automatiškai suporuotos (vienas iš jų neturi mirksėti, suporuotas teisingai), kaip prisijungti prie "Bluetooth" telefono. Dviejų mobiliųjų telefonų, gali būti prijungtas atskirai ir naudoti atskirai. (1 laisvų rankų įranga prijungta prie 1 telefonas) Dvi Ausines touch funkcija Aprašymas: 1. Išjungus telefoną ir tada įjunkite jį, ausines, automatiškai prisijungtų prie telefono; 2. Visos mašinos yra balso komandos; 3. Telefonas yra dviejų kanalu. Kairės ir dešinės ausys jau skamba; 4. Ausinių muzikos grojimo laikas apie 1-2 valandas, pokalbio metu yra apie 2-3 valandas, budėjimo laikas yra apie 6 valandas; 5. Įkrovimo stovas baterijos talpa 400AH, ausinės, baterijos talpa 40mAh; 6. Krovimo laikas 70 min; 7. Įkrovimo įtampa įkrovimo langelis 5V; 8. Įkrovimo dėžutės laikas yra 1 valanda, įkrovimo dėžutės talpa yra 300mAh, įkrovimo raudona lemputė visada ryškios; 9. Įkrovimo dėžutę ausines apie 3 kartus; 10. Kai laisvų rankų įranga yra įkraunama, raudona šviesa yra visada įjungtas, ir išjungtas apšvietimas; 11. Įkrovimo lauke, Kai ausinės yra įkrauta, mėlyna šviesa yra visada.

Pastaba : šis produktas be jokių retail box !!!

Gerbiami pirkėjui:

Perkant šį "Bluetooth" laisvų rankų įrangą, atidžiai perskaitykite šias instrukcijas: Dėl ilgalaikės transporto, elektros tws bus išnaudota. Kai gausite paketą, jums bus ne turėti galimybę naudoti laisvų rankų įrangą. Jis gali būti maitinamas. Pirmas dalykas, tai yra už rankų langelį 30 minučių. Labai svarbu. Ačiū! Tinka visiems išmaniesiems telefonams, prašome nesijaudinkite!

Parama Atminties Kortelės No
Skaičius Vairuotojai 2
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Atsparumas 32Ω
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Prekės Pavadinimas OUIO
Kodekai AAC
Yra bevielis Taip
Garso Valdymas Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Magnetas Tipas Ferito
Funkcija Sportas
Stilius Ausis
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Modelio Numeris YYB-TWS-01
Linijos Ilgis 0m
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Savybės Peržiūros Kontrolės
Su Mikrofonu Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Valdymo Mygtukas No
Jungtys Žaibas
Atsparus vandeniui No
"Bluetooth" Versija 5.0
Earcups Tipas Pusiau atviras
Kilmės KN(Kilmės)
Maksimali Galia 400mW
Kištuko Tipas NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Vocalism Principas Dinamiškas
Paramos PROGRAMĄ Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai