Nauja Reduced price!
30/100/300g Nano Danga Anti-Hermetikų Nesandarumas Agentas Nutekėjimas-spąstais, Remontas, Purškimo Vandeniui Klijai Super Stiprus Išlyginimas

30/100/300g Nano Danga Anti-Hermetikų Nesandarumas Agentas Nutekėjimas-spąstais, Remontas, Purškimo Vandeniui Klijai Super Stiprus Išlyginimas

€2.44

-39%

€4.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

Savybės:

1. Veiksmingai remonto purškalas: vandeniui agentas gali lengvai išspręsti šią problemą vandens ištekėjimo.vandeniui atsparus hermetikas, švarus pamatų paviršių prieš statybos užtikrinti, kad fondo paviršius yra sausas ir sausas.

2. Efektyvus vandeniui: antspaudas gumos sandarinimo glaisto purškimo yra jūsų, greitas ir paprastas būdas taikomas, antspaudas,vandeniui atsparus hermetikas, apsaugoti ir užkirsti kelią teka! Po džiovinimo, galite kreiptis bet kokios spalvos.

3. Aukštas atsparumas temperatūrai: Šis hermetikas purškimo nebus sag arba lašinamas pagal aukštos temperatūros vasarą.vandeniui atsparus hermetikas nebus įtrūkimai ar sluoksniuoti šaltą žiemą.

4. Ilgalaikis efektas: greitai džiūstantys ingredientų lengvai gipso, remontas, ir ruonių.vandeniui atsparus hermetikas, Ir jame yra galingas sprendimas su ilgalaikiu poveikiu. Atsparus vandeniui sluoksnis gali būti suformuota po 24-48 valandų, ir vandeniui sluoksnis taps stipresnis laikui bėgant.

5. Platus naudojimas: purkšti, gali būti naudojamas vandens galimybę patekti per plyšius, vandens galimybę patekti palangės, vandeniui atsparus hermetikas, vandens galimybę patekti į tualetą, sienų vandens galimybę patekti, stogas galimybę patekti ir vandens galimybę patekti išorės sienos.

Tinka:

Vandens galimybę patekti per plyšius

Vandens galimybę patekti palangės

Vandens galimybę patekti į tualetą

Sienos vandens galimybę patekti

Stogo galimybę patekti

Vandens galimybę patekti išorės sienos

Specifikacija:

Medžiaga: skystas

Talpa: 30ml/100 ml/300ml

Šepetėlių dydis: apie 160*23*9 mm/6.3*9.05*0.35 į

Savybės: hidroizoliacijos agentas

Naudojimas:

1. Švaraus pagrindo paviršiaus prieš statybos užtikrinti, kad pagrindo paviršius yra sausas ir nuvalyti nuo purvo. Jei yra įtrūkimų (daugiau nei 2 mm), rekomenduojama remontas su plomba, ant pirmojo, ir tada naudokite vandeniui agentas.

2. Purkštuvu arba teptuku produkto tiesiogiai ant paviršiaus, keraminės plytelės, grindų plytelės, sienų plytelių, cemento ir pan. Palaukite, kol gaminys prasiskverbti į pagrindą, žinoma. Po kelių minučių, kai nėra skysčio paviršiuje, purškiami du ar tris kartus padidinti poveikį. Vandeniui atsparus sluoksnis gali būti suformuota po sūdymo 24 - 48 valandos, o vandeniui sluoksnis bus stipresnis, su įvairiu metu.

Pakavimo Sąrašas:

1*Hidroizoliacijos Agentas

1*Teptukas

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai