Nauja Reduced price!
Universalus Automobilių Saugojimo Krepšys Elastinga Akių Stovo Transporto Priemonės Kėdės Nugaros Laikymo Organizatorius Automobilių Akių Tinklas Turėtojas Automobilių Reikmenys

Universalus Automobilių Saugojimo Krepšys Elastinga Akių Stovo Transporto Priemonės Kėdės Nugaros Laikymo Organizatorius Automobilių Akių Tinklas Turėtojas Automobilių Reikmenys

€1.09

-39%

€1.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Sukrovimas Valymas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Sukrovimas Valymas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Sukrovimas Valymas.

Tikslas:

Tai automobilių aksesuaras, kuris yra sumontuotas automobilio gale, kėdės. Tai praktinę ir naudingas daiktas, ir jis taip pat atrodo gana paprasta, tinka daug stilių automobilių puošybą.

Lengva Įdiegti: saugojimo net iseasy įdiegti į savo automobilį kėdės. Jums tik reikia įdėti net lygaus paviršiaus ir įdėkite 5 varžtais. Varžtai nėra įtrauktas į paketą.

Medžiaga: dėl aukštos elastinga akių, mūsų net maišelis gali būti ir daugiau dalykų. Kokybės ju yra puiki, ir ji negali prarasti savo elastingumą arba nutraukti po to, ilgai naudojant.

Indų Laikymo: grynoji tinka mobilųjį telefoną, stiklinius butelius, žaisti kortelės, bilietai, piniginės ir kitų mažų elementų, kad jūsų automobilis tvarkingas. Grynasis saugojimo krepšys bus išlaiko produktus, tai ir saugus.

Geras Pagalbininkas: Tai geras pagalbininkas, automobilių ir valčių vairuotojai. Galima įrengti automobilių, ratų, van ir jūrų transporto priemonės. Jei reikia, galite įdiegti kelis tinklus visoje automobilis daug patogiau.

automobilių saugojimo ju, transporto priemonės kėdės nugaros akių laikymo krepšys, žurnalo laikymo tinkleliai, elastinga saugojimo ju.

Specifikacija:

Produkto tipas: Dideli Sandėliavimo Ju

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Svoris: 65 g

Dydis: 30*20*1 cm

Medžiaga: Plastiko, Poliesterio

Spalva: Juoda

Komplektą Sudaro:

1 * Didelių Saugojimo Ju

Medžiagos Tipas Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Sėdynės Atlošo Krepšį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai