Nauja Reduced price!
Pavasario Raktas, Grandinės iš Nerūdijančio Plieno, Moliūgas Sagtis Karabinai Keychain Juosmens Diržo Anti-lost Sagtis Kabinti Ištraukiama paketų prižiūrėtojų raktinę

Pavasario Raktas, Grandinės iš Nerūdijančio Plieno, Moliūgas Sagtis Karabinai Keychain Juosmens Diržo Anti-lost Sagtis Kabinti Ištraukiama paketų prižiūrėtojų raktinę

€1.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

Fetures :

1.Kablys ant savo kelnių juosmens diržo ar rankinės, puikiai tinka laikyti savo raktus, nagų kirpimo mašinėlės, sulankstomos žirklės ir kiti smulkūs priedai veltiniams, vilna

2.SUPER SAUGUS -Labai sunku visą nerūdijančio plieno pavasario įrašą ir tarpinis žiedas, nereikia nerimauti dėl atsitiktinio atsidarymo ir nukristi.

3.PATVARUS & HEAVY DUTY - Greitai Įrašus ir raktų pakabukai pagaminti iš 304 Nerūdijančio Plieno. Tai reiškia, kad ji niekada nepasikeis, spalvos, rūdžių ir jos daugiau stiprus, nei kitų lydinio medžiagos.

4.UNIVERSALUS GREITO ATLEIDIMO ĮRAŠĄ - Ne tik pagrindinis klipas, bet taip pat naudinga daugiafunkcinis add-on kuprinė, dviračių, pėsčiųjų, kempingas, žvejyba, baidarės ir pan. Gal galite sukurti daugiau puikių naudoja.

5.Lengva naudoti ir Puiki dovana Tėvo Diena, Baigimo, bernvakarių, Kalėdų, Įmonių Renginius ar tą ypatingą žmogų.

Specifikacija :

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Sidabrinė

Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Vidinis Skersmuo: Apie. 2,5 cm/ 0.98"

Ilgis: Apie. 8.5 cm/10.5 cm

Pakuotė : 1 x Nerūdijančio Plieno Keychain

Pastabos :

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris 1
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Medžiaga Metalo
item4 Juosmens Diržo
Bauda ar Mados Mados
item1 Pavasario raktas grandinę
Lytis Unisex
item6 bagažo paketų prižiūrėtojų raktinę
item5 kabo anti-lost sagtis
item3 karabinai keychain
item2 Nerūdijančio plieno Moliūgas Sagtis
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Stilius Klasikinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai