Nauja Reduced price!
1pc Bronzos Vandens Pypkių Rūkymas Shisha Kaljanas Cigarečių Butelio Laikiklį Vamzdis piktžolių Kaljanas Dūmų Filtras Metalinis Vamzdis, Filtras Deguto JD-128

1pc Bronzos Vandens Pypkių Rūkymas Shisha Kaljanas Cigarečių Butelio Laikiklį Vamzdis piktžolių Kaljanas Dūmų Filtras Metalinis Vamzdis, Filtras Deguto JD-128

€1.78

-55%

€3.96

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Shisha Vamzdžiai Ir Jų Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Shisha Vamzdžiai Ir Jų Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Shisha Vamzdžiai Ir Jų Priedai.

Paketų Sąrašo:

1pc Kaljanas +4pcs Atsarginės gumos juosta +Paslaptinga dovana

Specifikacija:

Medžiagos: metalas + plastikas Savybės: tinka roll tabako ir sumažinti tabako, be to, galite pridėti šiek tiek lapų arbata ar gėrimai jums, kaip sukurti skirtingų skonių. Galite įdėti šiek tiek ryžių, jame nėra vandens, kurių reikalaujama, tiesiog suteikti jai pabandyti. Nuimamas ir lengvai valomas. Privalumas: ji yra daugkartinio naudojimo, ir jums tiesiog reikia pakeisti vandens. Filtravimo principas: seniai, mūsų protėviai nustatė, kad vanduo, kaip terpė, gali atlikti vaidmenį, filtravimo, ji gali veiksmingai filtras dervų, nikotino ir anglies rūgšties cigarečių, kurios gali palengvinti simptomus sukelia rūkymas, tokių kaip gleivės, gerokai sumažinti skalė ant dantų.

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2. Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų. Dėkojame už jūsų supratimą. 3. grynas rankinis matavimo paklaida yra tarp 1-5mm.

Technics Lakas
Tipas Shisha Kaljanas
Formos Lenkta Tipas
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris JD-128
type1 Piktžolių Kaljanas
type4 Dūmų Priedai
type2 vandens pypkių rūkymas
type3 Cigarečių Butelis Turėtojas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai