Nauja Reduced price!
PinPai 5vnt Pusė Apvali Rožinė 200 240 Kruopos Nagų Failą Manikiūro Pedikiūro Failus dvipusės Šlifavimo Nagų Poliravimo Failą Buferis

PinPai 5vnt Pusė Apvali Rožinė 200 240 Kruopos Nagų Failą Manikiūro Pedikiūro Failus dvipusės Šlifavimo Nagų Poliravimo Failą Buferis

€1.95

-40%

€3.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Dildeles & Buferiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dildeles & Buferiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, buferio nagų, Nagų Įrankiai, nagų buferio.

Savybės:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės.

2. Įvairiausių modelių specifikacijas.

3. Būtina priemonė profesionaliam salonas naudotis ir pradedantysis praktika .

4. Mados ir gražus dizainas, geros kokybės medžiagos ir patogu naudoti.

pristatymas: 1.Prekės bus išsiųstos per 7 dienas darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2.Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. atsiliepimų: Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį neišspręs nieko. TEIGIAMA ryšių nėra. Jei nėra nieko blogo, nedelsdami susisiekite su mumis. Prašome suteikti mums galimybę darome viską, kad patenkinti jus, ir gauti pagerėjo. susisiekite su mumis: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų. Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai gerų ryšių. Kai perkate, prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 45 dienas, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Spalva Rožinė
dydis 17.8*2.8*0.4cm
Elemento Tipas Nagų Failą
Įtampa None
Modelio Numeris D050
Pakuotė 5 Vnt/ Maišelis
Smėlis Laipsnis 200/240 Kruopos
Medžiaga PVC Kempinė
Kiekis 5 vnt / maišelis
Prekės Pavadinimas Rožinė Pusė-turas Nagų Failą
Svoris 9g/ Pc
Naudojimas Frezavimo ir formavimo nagai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai