Nauja Reduced price!
OurWarm 10vnt Kraft Popieriaus, Saldainių, Dovanų Dėžutėje Širdyje, Crown, Dovanų Maišeliai Partija Pasisako Svečiams Vestuvių Baby Shower Gimtadienio Apdaila

OurWarm 10vnt Kraft Popieriaus, Saldainių, Dovanų Dėžutėje Širdyje, Crown, Dovanų Maišeliai Partija Pasisako Svečiams Vestuvių Baby Shower Gimtadienio Apdaila

€1.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, box vga, dovanų maišelį, dėžutę, dovanų dėžutė partija pasisako.

Kelionių Tematikos Lagaminą Saldainių Dėžutės,Derliaus Kraft Popieriaus Dovanų Maišelis Kelionės Tema Šaliai,Vestuvių,Gimtadienio,Vestuviniai, Dušo

Medžiaga: mažos kartoninės dėžės yra pagamintos iš aukštos kokybės kraft kortelės popieriaus, derliaus popieriaus, nekenksmingas kūnui.

Platus Taikymo:

Naudojant šalies naudai dėžės užpildyti saldainiai kaip maišas stuffers svečiams. Nereikia juosta, tai žavinga ir turi daug nukentėjo dėl savo šalies. Tai būtų puiku, bet kelionės teminius šalis.

Vestuvių naudai langelį,per dydis: 3.1"x2"x1.2", galite užpildyti su 6-8pcs Apline cukraus arba 2vnt Ferrero, mažas saldainius ar daiktai,Medžiagos: kraft kortelės popieriaus, derliaus popieriaus, nekenksmingas kūnui.

Ateina su mini lagaminas lauke, kraft žymes ir Džiuto Virvės, ATKREIPKITE dėmesį:dėžės ateina bute, bet jie yra lengva surinkti. Kelionės lagaminą dizainas gali padaryti jūsų šalis arba vestuvių daugiau unikalus ir gražus.

◆BUTAS PRISTATYMAS: Elegantiškas ir stalčių stiliaus, lengva surinkti, mėgaukitės malonumo "PASIDARYK pats".

Mini lagaminas dizainas su rankena, elegantiškas stilius, naudoti jiems padėkoti svečiams už tai, kad dalį savo nuotykius ir linkiu jiems saugios kelionės namo. Kelionės tema, šaliai, papuošalai, pavyzdžiui, vestuvių, nuotakos dušas, baby shower, gimtadienis ir pan. PRAŠOME atkreipti DĖMESĮ,】: jei trūksta bet accessories,prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti jį,ačiū.

Kiti Pasirinkti

Pirkėjas Skaityti

1.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2,kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje.

Mokėjimo

1,Mes priimame visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate. Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. 2,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti completeed.

Pakuotės Shippment

1,Elementus, bus patikrinama ir supakuojama gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės. 2,Dažniausiai ji turės 24 valandą www.bfakeliones.lt audito lėšas po to, kai jums sumokėjo jūsų užsakymą,mes galime veikti tik jūsų užsakymui po finansinis auditas baigtas. 3,Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4,Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5,Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti shippment ir replyn tavęs greičiau.

Atsiliepimai

Mes garantuojame aukštą klientų aptarnavimo ir siekti 100% pasitenkinimo ! Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.

Naudoti 1 Vestuvių nori dovanos
Naudoti 8 vestuvių dovanų dėžutėje
Naudoti 6 Vestuvių Dovanos Svečiams
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti 5 Vestuvių saldainių dėžutė
Naudoti 7 Popieriaus Saldainių Dėžutė
Skaičius, Vnt 10vnt
Medžiaga Kartonas
Naudoti Dovanų dėžutė/saldainių dėžutė/dovanų maišelis
Prekės Pavadinimas ourwarm
Naudoti 2 Saldainiai Dovanų Dėžutėje
Modelio Numeris 1BOX-NPAX
Pakuotė 10vnt/daug
Modelis karūna
Kūdikio Dušas šalis
Proga Motinos Diena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai