Nauja Reduced price!
1 Pora Arka Parama Rankovėmis Padų Fascitas Kulno Spurs Pėdų Priežiūros Vienodo Kojų Mova Kojinės Pagalvėlės Orthotic Vidpadžiai, Įklotai

1 Pora Arka Parama Rankovėmis Padų Fascitas Kulno Spurs Pėdų Priežiūros Vienodo Kojų Mova Kojinės Pagalvėlės Orthotic Vidpadžiai, Įklotai

€2.56

-46%

€4.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

1 Pora Arka Parama Rankovėmis Padų Fascitas Kulno Spurs Pėdų Priežiūros Vienodo Kojų Mova Kojinės Pagalvėlės Orthotic Vidpadžiai, Įklotai Vyrams, Moterims

Aprašymas

Mūsų Arkinių Paramą Rankovėmis, yra pagamintas iš minkštos, lanksčios poliesterio ir gelio, kad patogiai palaiko jūsų arka, stabilizuoti padų fasci ir atleisti arkos ir kulno skausmas. Gydyti vienodo kojų, kaulų spurs ir padų fascitas su mūsų Gelio Arka Parama Antklodės. 2 pakuotės arch vidpadžiai gali būti dėvėti tik apie bet kokius batus, todėl galėsite mėgautis treniruotėmis, bėgimas, pėsčiomis, be kulno skausmas. Mūsų arch įdėklai yra lengva nešioti, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

Savybės

- Spalva: Juoda

- Medžiaga: Poliesteris ir SEBS

- Dydis: Apytiksl. 11.8x7.8x1cm

- DIZAINAS IR FUNKCIJOS: daugiafunkcinis korekcija kempinėlės vienodo snukio, strephexopodia, X-type kojų ir pigeon toe, minkšta tekstūra suteikia jaukus, patogus nešioti, taip pat balanso vienintelė jėga.

- NAUDINGA: Puikiai tinka naudoti ant visų tipų batus, padėti visai kojos iš kenkia, kulno skausmas, padų fascitas; su mūsų veiksminga arka parama rankovėmis, atgal į normalią fizinę veiklą, kaip įmanoma.

PROJEKTAVIMO LABIAUSIAI KOJOMIS: Mūsų arkinių paramą movos yra skirtos, kad tilptų bet kojų, buvimo vietą, saugiai, sukurti ilgalaikį palengvėjimą nuo snukio ir kulno skausmas dėl vienodo kojų & padų fascitas.

- VEIKSMINGAS: Pateikite švelnus, tikslinę suspaudimo arka padaryti nuolatinio ir vaikščioti patogiau, parama koja viduje be per įtempti, gali būti dėvimi visą dieną, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

1 x Pora Arka Parama Rankovėmis

Kilmės KN(Kilmės)
dydis 1pair
Prekės Pavadinimas RUIMIO
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Medžiaga Silikono
Tipas Pėdų Pleistras
Modelio Numeris Pėdų Priežiūros Priemonės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai