Nauja Reduced price!
5V 2A Universalus Dual USB jungtys Nešiojamų Kelionių Greitai Greito Įkrovimo Kroviklis su ES Prijunkite Telefoną, Greitai Įkrauti galvos Dvigubas USB

5V 2A Universalus Dual USB jungtys Nešiojamų Kelionių Greitai Greito Įkrovimo Kroviklis su ES Prijunkite Telefoną, Greitai Įkrauti galvos Dvigubas USB

€2.32

-24%

€3.09

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, greitai įkrauti krovikliu, įkrovimo vadovas, Greitai įkrauti.

5V 2A Universalus Dual USB jungtys Nešiojamų Kelionių Greitai Greito Įkrovimo Kroviklis su ES Plug

Aprašymas:

Šis įkroviklis leidžia greitai įkrauti įvairius prietaisus. Ji numato, 2 USB jungtys, jūs galite imti mokestį už du USB įrenginiai tuo pačiu metu. Jis yra lengvas ir patogus nešiotis, galite jį lengvai kišenėje ar rankinėje, nesvarbu, kur jūs einate, tinka namuose, biure, kelionių ir pan.

Savybės: Greitai ir efektyviai krauti, sutrumpinti jūsų laukimo laiką krovimo metu. Dvi USB jungtys galima krauti du įrenginius vienu metu dideliu greičiu. Saugus įkrovimas, automatiškai išlaikyti pastovios temperatūros ir slėgio, visiškai apsaugoti savo prietaisų per didelė įkrova, perkaitimo, trumpo jungimo ir pan. Universalus prietaisai, suderinamas su dauguma skaitmeninių prietaisų su ličio įkraunama baterija, pagal 1500mAh, pavyzdžiui, smart phone, tablet, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, MP3, MP4 ir kt. Kompaktiškas ir nešiojamas, niekada užima daug vietos, tinka namuose, biure, kelionių ir pan. Lengvas ir elegantiškas dizainas atitinka mados tendencijas.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda, Balta (Pasirinktinai)

Suderinamas: Universalus

Funkcijos: Greito Įkrovimo

Sąsaja: 2 * USB jungtimis

Kokybės Sertifikavimas: CE, EMTT

Kištuko Tipas: ES

Medžiaga: PC

Įvestis: 110 - 240V

Išėjimas: 5V 1000 - 2000mA

Įkrovimo Laikas: ≥ 4 val.

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 30g

Paketų Sąrašo:

1 * Dual USB Kroviklis su ES Kištukas (USB laidas neįeina.)

Pastaba:

Tai yra normalu, kad dangtelis įkroviklis gali būti šiek tiek šiltas, o mokesčių.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai. Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau. ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.bfakeliones.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Paramos Greita Įkrovimo Technologijos Qualcomm Greitai Įkrauti 2.0
Kokybės Sertifikavimo BMK
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
USB 2
Išvesties Sąsaja USB
Maitinimo Šaltinis USB
Tipas Kelionės
Suderinamos Prekės Universalus
Įėjimas 100-240 V/0.2 A
Modelio Numeris Įkroviklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai