Nauja Reduced price!
4Pcs Dviračio Rato Padanga, Kuriems Automobilis, Motociklas, Sunkvežimis universalus Vamzdis, Padangų Dviračių AV SV Amerikos ORO Vožtuvas, apsauga nuo dulkių Dangtelis

4Pcs Dviračio Rato Padanga, Kuriems Automobilis, Motociklas, Sunkvežimis universalus Vamzdis, Padangų Dviračių AV SV Amerikos ORO Vožtuvas, apsauga nuo dulkių Dangtelis

€1.72

-43%

€3.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vožtuvų Kotus & Kepurės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vožtuvų Kotus & Kepurės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vožtuvų Kotus & Kepurės.

Techniniai duomenys:

Dydis(L*W): 1.6*1.1 cm/0.63*0.43 colių

Svoris: 10.3 g

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: juoda/pilka/mėlyna/raudona

Taikytinos modeliai: universaliųjų automobilių

Montavimo būdas: knobbing

Ypatybė:

1. Tvirtas ir patvarus: šių varantys oro vožtuvas dangteliai, pagaminti iš Aliuminio lydinio, tvirti ir patvarus, formą nėra lengva keisti, net jei jis gauna spaudimą.

2. Uždarųjų forma: vožtuvas kyla apima funkcijų, su guminiais sandarinimo žiedas sandarinimo vidinis, todėl gali ne tik padėti išvengti nuotėkio, bet ir gali užkirsti kelią vandens, sniego, ir dulkes į padangų, taip prailginti padangų tarnavimo laiką,

3. Platus naudojimas: šis rinkinys varantys oro vožtuvas dangteliai tinka daugelio tipų transporto priemonių su jav vožtuvai, kepurės, pavyzdžiui, automobilių, sunkvežimių, motociklų, dviračių, electromobile ir kt.

4. Dydis: skersmuo yra 1,1 cm, aukštis yra 1,6 cm, telpa jūsų padangos ir visiškai tarpiklio žiedas, apsauga nuo dulkių ir vandens .

5. Knurling, dizainas suteikia gerą sukibimą varžtais juos įjungti ir išjungti. Lengva įdiegti ar pašalinti", kai norite patikrinti oro slėgį.

Tai automobilių padangų aliuminio lydinio vožtuvų dangtelis yra labai patvarūs ir tvirti, anoduoti, siekiant išvengti korozijos, lengvas, tinkamas daugumai transporto priemonių.

Komplektą sudaro:

4Pcs x padangų vožtuvas dangteliai

Medžiaga Aliuminio lydinys Padangų Vožtuvas Kyla Bžūp
Modelio Numeris Vožtuvų Kotus Kepurės
Prekės Pavadinimas ZZTZZ
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai