Nauja Reduced price!
Led Kamuolys Pasakų String žibintai 2m 3m 4m 5m 10m, 20m baterijomis, Vestuvės, Kalėdos, Lauko Girlianda vandeniui Apdaila žibintai

Led Kamuolys Pasakų String žibintai 2m 3m 4m 5m 10m, 20m baterijomis, Vestuvės, Kalėdos, Lauko Girlianda vandeniui Apdaila žibintai

€2.96

-28%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: LED Eilutės, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Eilutę, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, LED Eilutės.

led Kamuolys Pasakų String žibintai 2m 3m 4m 5m 10m, 20m baterijomis, Vestuvės, Kalėdos, Lauko Girlianda vandeniui Apdaila žibintai

Šviesos spalva:Mėlyna/Balta/Šiltai Balta/Pakeisti/Rožinė/Violetinė/Raudona/Žalia/Geltona Galia: 3 x AA tipo baterijos (išskyrus , nes Kinija yra Po forbiden baterija). Rutulio skersmuo: 17mm Jungiklio tipas: 3 tipas Kiekį LED:10/20/30/40/50/80/160LEDs Ilgio eilutė: 1M/2M/3M/4M/5M/10M/20M *Didelio ryškumo, mažas energijos suvartojimas *Lauko ir vidaus apdaila, apšvietimas *Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui *Energijos taupymo ir ekologiška. *LED String Žibintai , Baterija. *Didelis lankstumas,lengvai atlikti bet kur, kur jūs norite. *Galima įdėti arba pakabinti ant sienos, langai, durys, grindys, žolės, Kalėdų eglutės. *Puikus dekoravimui Valentino Dienos, Kalėdų, kitų Švenčių, Pobūvių, Vestuvių ir pan.

Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie bus išvežti. 2 metų Garantija. Pirkti su pasitikėjimu! Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome susisiekti su mumis .Ačiū!! Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, pls susisiekti su mumis per www.bfakeliones.lt Trademanager ar el. Paštu. Mes stengiamės jums padėti ir atsakyti jums į 24 valandos daugumoje atveju.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonią su mumis.Pls prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 DSR su mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir tai yra labai svarbu mums. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Pls rašykite mums arba susisiekite su mumis prieš paliekant 1 arba 2 reitingas arba neigiamas neutralus atsiliepimus, ar darbo ginčą. Mes suprantame jūsų rūpesčius ir nusivylimų, jums gali turėti, Mes padarysime viską, kad problemoms spręsti. Pls, suteikia mums galimybę išspręsti problemas . Dėkojame už jūsų pastangas padaryti tai pardavimo ir pirkimo patirtį laimingos.

Prekės Pavadinimas Laimanice
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Baterijos Tipas AA
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Naudojimas Atostogų
Garantija 2 metai
Įtampa 3V
Sertifikavimo ROHS
Yra Pritemdomi No
Vadovo Numeris 101-150 vadovas
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Savybės samll Kamuolys string žibintai vandeniui
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Proga Miegamasis
Kištuko Tipas NĖRA
Spalva Šilta Balta
Pagrindo Tipas Pleišto
Modelio Numeris 1m 2m 3m 4m 5m 10m, 20m Baterijos energijos, led Kamuolys styginių šviesos
Muzika NĖRA
Ilgis 1000cm
Kištuko Uodegos No
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai