Nauja Reduced price!
Du kartus pabaigos 2 būdas Nagų Dailės Silikono Skulptūra pen 3D Skulptūra

Du kartus pabaigos 2 būdas Nagų Dailės Silikono Skulptūra pen 3D Skulptūra "pasidaryk pats" blizgučiai milteliai, skystis, manikiūro nukreipta teptukas nagų patarimai įrankis

€1.25

-19%

€1.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai.

Dėmesio :

Prašome parašyti teisingą ir išsamią pristatymo adresą (vardas, pavardė, adresas (gatvė, miestas, šalis, pašto kodas, telefonas)

Techniniai duomenys:

100% nauja ir aukštos kokybės Kiekis: 5 vnt / set Medžiaga: Akrilas + Kalnų Krištolas + Silikono Spalva: 5 Spalvų

Medžiaga:

Kalnų Krištolas + Metalas + Silikono

Tipas:

Iš visų pusių nagų dailės pen, įskaitant pleišto formos figūrą, elnių kanopų formos, elnių ragų formos, kampas rašiklio formos, ir kūgio formos. Kiekvienas turi du pen vadovai skirtingos formos. Naudojamos skulptūros, formavimas, molio skulptūros, modeliavimas ir kt. Kurti nuostabius modelius 3D efektas. Akrilo rankena su cirkonio viduje ir metalo rėmelis su silikono galvos. Pašalina pirštų antspaudus ant paviršiaus molio skulptūros, amatų. Idealus naudoti holografinio, rožinė / aukso, chromo veidrodį ir įvairių nagų milteliai Silikoninis šepetėlis patarimai idealiai tinka taikant gelio nagai. Jis taikomas švelniai ir jei netyčia išgydyti gelio šepetėliu, kad jis negadina šepečiu. Tiesiog kilimo silikono patarimas. Ji yra taip pat lengva valyti. Galite naudoti skirtingos formos patarimai, kurti gėlių ar formų.

Pakuotė:

5 vnt x Nagų Rašikliai

Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
Modelio Numeris 218

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai