Nauja Reduced price!
Naujausias 1piece Kietas 4.7 Colių Grosgrain Kaspinu Lankai Priedai Su Clip Boutique Lankas plaukų segtukai, Plaukų Papuošalai 722

Naujausias 1piece Kietas 4.7 Colių Grosgrain Kaspinu Lankai Priedai Su Clip Boutique Lankas plaukų segtukai, Plaukų Papuošalai 722

€0.48

-20%

€0.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

plaukų aksesuarai,vaikiški,plaukų segtukai,laikikliai plaukų,vaikas,plaukų įrašą,aksesuarai plaukams,plaukų clips,acessorios para cabelo,svogūnai,bebes,žiburių,papuošalai plaukams,accesorios pelo,tiara , korėjiečių , kietas , acessorio para cabelo , plaukų segtukai , baby girl priedai , vaikams, aksesuarai , plaukų clips mergaitėms , plaukų papuošalai , mada , plaukų lankas Produkto Pavadinimas: 1 Naujausias gabalas Kietas 4.7 Colių Grosgrain Kaspinu Lankai Priedai Su Clip Boutique Lankas plaukų segtukai, Plaukų Papuošalai 722

Medžiaga:Grosgrain kaspinu

Įpakavimas:1piece

Spalva: kaip nuotraukose

Dydis:apie 4,7 colių

Šiltas Patarimas:

1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

1.Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu,

2. Jei jums reikia prekių skubiai,prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas būdu, tokių kaip DHL/EMS ir daugiau mokėti papildomą pristatymo mokestį .Tačiau, jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip 150USD, Nemokamas pristatymas pagal EMS/DHL/Fedex(Neįtraukti kai kurių nuotolinio srityje)

3.Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū.

1. Tiesioginis pardavimas iš mūsų gamykloje klientų, ji gali sutaupyti daugiau pinigų už produkto kaina. 2. Daugiau kaip 20 metų patirtį, Rankų darbo Gėlių pramonė. 3. Patikimos kokybės ir priimtinos kainos. 4. Dauguma daiktų yra išlaikyti dideles atsargas, skirtas parduoti. 5. Greičiausias pristatymo laikas, per 3 dienas didesnio užsakymo kiekio. 6. Profesionalus gamintojas Rankų darbo Gėlių 7. Priimti individualų dizainą ir OEM tvarka. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija 1.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių . 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas .

Modelio Tipas Kietas
produkto pavadinimas boutique lankas
Spalva 20 spalvų yra
Medžiaga Grosgrain kaspinu
Modelio Numeris 722
Departamentas Pavadinimas Vaikai
OEM Taip
Prekės Pavadinimas YHXX YLEN
Stilius Boutique Lankas Plaukų Segtukai
Amatų RANKŲ darbo
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Lytis Merginos
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Tipas Plaukų segtukai
dydis about 4.7 inch
Prašymas Baby Girl Priedai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai