Nauja Reduced price!
Natūralus Rožių Kvarco Jade Guasha Akmens Valdybos Masažas Gua Sha Striukas Valdybos Plokštė Jade Veido Massager Priemonė Veido, Kaklo, Nugaros, Kūno

Natūralus Rožių Kvarco Jade Guasha Akmens Valdybos Masažas Gua Sha Striukas Valdybos Plokštė Jade Veido Massager Priemonė Veido, Kaklo, Nugaros, Kūno

€3.35

-37%

€5.32

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Natūralus Rožių Kvarco Jade Guasha Akmens Valdybos Masažas Guasha Plokštė Jade Veido Massager Striukas Priemones Skirtas Veido, Kaklo, Nugaros, Kūno

Pareigos:

Skatinant organizmo susijusių dienovidinių, akupunktūros taškų, Guasha gali skatinti kraujo apytaką, aišku, meridian, aišku, toli organizmo papildomų šilumos ir toksinus, maitina ir stiprina pilvo, ir taip padidinti organizmo imuninės sistemos funkciją.

Naudokite šią senovės technika masažas su šiuo jade roletai gali padidinti kraujo tekėjimą (mikrocirkuliaciją) ir padeda limfos drenažo minkštųjų audinių, potencialiai stimuliuoja natūralų odos atjauninimo ir gydymo opioidų sistemos, todėl mažėja raukšles ir smulkias linijas, ir atleidžia odos įtampą.

Grandymo Valdyba yra sudaryta iš natūralių jade, šalta ir sveikas.

Kaip naudoti:

1. Akis: perkelti iš vidaus į išorę lėtai ir švelniai, pakartokite 5 iki 15 kartų. Pastaba: negalima gauti grandymo, grietinėlė, į akis.

2. Nosies: iš lėto, nuo viršaus iki nosies galiuko, kartokite 5-10 kartų, kol oda gauti šiek tiek karšta.

3. Veidui: nelieskite jūsų odą su pirštu, paspauskite grandymo valdybos whlie perkelti jį iš apačios į viršų, lėtai ir švelniai, kartokite 10-15 kartų.

4. Dėl kaklo: iš lėto, nuo viršaus iki apačios, kartokite nuo 10 iki 20 kartų, kol oda gauti šiek tiek karšta.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Apie tekstūra: Kadangi medžiagos yra tik natūralios, spalvos ir tekstūros produktai gali skirtis, ir gali būti įtrūkimų, Poliravimo žymių, įbrėžimų ir pan.

Natūralus akmuo gali skirtis spalvos. Natūralu, kad yra floccule kristalų.Tikiuosi jūsų supratimo.

Jei jūs turite bet kokius klausimus apie prekes ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Paketų Sąrašo:

1 x Grandymo Valdyba

Pastaba :

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos. 2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas .

Naudoti Veidą, Akis, Rankas, Kojas Įstaiga
Punktas Jade Akmuo Guasha Massager
Spalva Rožinė
Tipas Grandymo Valdybos Acupoints Plokštė
Rūšis 15 figūros
Prekės Pavadinimas Deciniee
Maitinimo Šaltinis NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Natūralus Rožių Kvarco Jade Akmuo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai