Nauja Reduced price!
Jingyuqin Papildomą Mokestį Paslauga Paprastas Frezavimo CNC Plokščių Pjovimo Tuščią Automobilio Raktas Pjovimo Disko Kopiją Tuščią Supjaustyti Klavišą Disko Tvarkymas

Jingyuqin Papildomą Mokestį Paslauga Paprastas Frezavimo CNC Plokščių Pjovimo Tuščią Automobilio Raktas Pjovimo Disko Kopiją Tuščią Supjaustyti Klavišą Disko Tvarkymas

€3.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

Dėmesio: Jūs Turite Pirkti Klavišą Shell " Kartu Su Šio Produkto, Todėl Mes galime Iškirpti/Kopijuoti Savo Klavišą. Ne Tik Įsigyti Šią Nuorodą, Be Pirkimo Raktas Fob. Labai Ačiū už Jūsų Bendradarbiavimą!

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę. Mes teikiame platų remonto ir keitimo raktų žiedai, taip pat siūlo supjaustyti kodą arba nuotrauką paslaugos. mūsų patirtis automobilių klavišą žinių pramonė daugiau nei 30 metų.

1. Pagrindinis peilis yra pagamintas iš vario ir tvarkomi dulkių šilumos. Ji tampa stangresnė ir lengvai pjaustomas. 2. Mes gaminti aukšto tikslumo frezavimo mašina ir dydį, yra labai tikslus. 3. Ne perdirbti medžiagą. 4. Peilis nebus rūdžių ir įbrėžimų vertus, apskritai atrodo kilnus

Prašome nedėkite šią nuorodą, prieš kontaktą su pardavėjais. kaip šią nuorodą, tik diffrence kainą mokėti papildomai klavišą Pjovimo peilis

Jums Gali Būti Sumišęs: "Kaip Galėtų aš turėti mano Pagrindinių Sumažinti?"

Prašome siųsti mums aiškios nuotraukos gabalai, horizontaliai, iš abiejų pusių. Jei jūs turite raktą, kodą, taip pat galite siųsti mums tai iškirpti iš.

Pastaba: Prašome siųsti teisingą raktą ašmenys foto mums laiko(per 10 dienų), kitaip mes išsiųsime pūko raktas, disko raktas shell jums.

Tikslumas iki 100%. Kilus pagrindinių sumažinti nesėkmingas, mes suteiksime antra pjovimo nemokamai.

Pastaba: 1. Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo tiksliai toks pat, kaip ir mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant.

Pastaba: 2. Prašome siųsti mums aiškios nuotraukos gabalai, horizontaliai, iš abiejų pusių 3-4 dienas arba mes atsiųsime jį kaip numatytąjį.

Pastaba: 3. Jei jūs turite raktą, kodą, taip pat galite siųsti mums tai iškirpti iš.

Medžiagos Tipas Aparatūros
Prekės Pavadinimas jingyuqin
Kitos Dalies Numeris už Cut Blade Paslaugos
R/C Funkcija be
Gamintojas Dalies Numeris už Cut Blade Paslaugos
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas No
Mainų Dalies Numeris už Cut Blade Paslaugos
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai