Nauja Reduced price!
Veido Skaistalai Makiažo Paletė Natūralūs Skaistalai Paletė Patvarus Spalvų Skaistalai Su Teptuku Lengva Dėvėti Makiažas Natūralus Milteliai Rouge Moterims

Veido Skaistalai Makiažo Paletė Natūralūs Skaistalai Paletė Patvarus Spalvų Skaistalai Su Teptuku Lengva Dėvėti Makiažas Natūralus Milteliai Rouge Moterims

€1.62

-45%

€2.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Skaistalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Blush, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Skaistalai.

[xlmodel]-[custom]-[52953] Aprašymas

Aprašymas:

100% naujos kokybės!

Jis gali suteikti jai kaip dovana savo

Grynasis kiekis: 11g

Spalva: 1#,2#,3#,4#,5#,6#

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Produktai apima:

1* Blush

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[52952]

[xlmodel]-[custom]-[52952], Prašome pastabos

Klientų Pranešimas :

1)Jei turite klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, pls padaryti susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

2)Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainos ir paslaugų. Bet klausimą bus atsakyta per 24 valandas(išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) Mokėjimo yra labai saugus ir lengvai.Aaccepted mokėti internetu. Mokėjimas vyksta www.bfakeliones.lt ir tik išleistas patvirtinę pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Prašome patvirtinti, pristatymas po prekių gavimo.

2) .Mes organizuojame pristatymas per 1-7days po apmokėjimo gavo. Ji paprastai trunka 3-7WORKING dienų siuntos atvykimo. Jei norite laivas jį DHL,UPS ar kita, prašome susisiekti su mumis po aukciono ir prieš mokėjimą. Mes atsiųsime jums sąskaitą faktūrą su mokesčių.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto(mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų. Jei jūs negalite gauti po 38 dienos. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6)pirkėjai yra atsakinga dėl jokių mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo politika:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, kai jūs gaunate,prašome grąžinti ją per 7 dienas ,ir prašome palaikyti ją geros būklės, tačiau mes negalime pripažinti, kad atsakomybė už žmonių naikinimą ),bet jums turėtų būti grąžinti, laivybos mokestis sau,labai ačiū!

Kai mes gavome objektus,ir laikytis prekės yra gerai,Mes siūlome jums Visą Kompensaciją !

Prašome susisiekti su manimi iš anksto, prieš jums grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, po to gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Tipas Skaistalai,
Naudos Natūralus
Modelio Numeris MYZ5936A
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 15g
Kiekis 1 vnt
dydis Full Size

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai