Nauja Reduced price!
1PC Sienos Montuojamas Vonios Rankšluosčių Kabliukas drabužiams Kabyklos Vienas Dekoratyvinis Maišelis Klavišą Skrybėlę Drabužių Džiovykla

1PC Sienos Montuojamas Vonios Rankšluosčių Kabliukas drabužiams Kabyklos Vienas Dekoratyvinis Maišelis Klavišą Skrybėlę Drabužių Džiovykla

€1.49

-36%

€2.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kabliukai & Bėgiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kabliukai & Bėgiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kabliukai & Bėgiai.

Prekės Aprašymas

1. Vienas kabliukas gali būti naudojamas kabinti chalatas,rankšluostis,drabužiai,skrybėlės,raktus,skėčių ir kitų daiktų.Ji yra lengva įdiegti ir gali būti laisvai kartu su daug vienviečiai, kabliukai, forma skirtingų modelių,sukuriant jaukią,tvarkingą ir tinkamą atmosferą šeimoms.

2. Vienas kabliukas gali būti naudojamas miegamieji, studijų kambariai,vaikų kambariai ir kitose vietose. Keli vienviečiai, kabliukai gali būti naudojami vonios, tualetai,tualetas ir kitose vietose.

3. Unikalus įgaubti ir išgaubti pabaigos reverso dizaino vienas kabliukas saugo saugos pakabos ir nėra lengva nukristi. Jis gali būti laisvai kartu su daug skirtingų vieno kabliukai, kurie atneša patogumui mūsų gyvenimą.

4. Jis yra pagamintas iš aliuminio, medžiaga,labai kūrybingi skraiste, kabliukai,taip pat gali būti naudojamas kaip dekoratyvinis elementas namuose. Bendrą išvaizdą, yra paprastas ir dosnus, su unikaliu Šiaurės šalių minimalizmas.Tai nėra lengva, ardo ir po ilgalaikio naudojimo, ir ji yra lengvai išlaikyti spalvos kabliukai.

Produktų Nuotraukos:

Skelbimas:

1. Nuo jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą. Mes tą patį padarys jums kuo greičiau. Ačiū!

2. Pries palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis iš karto. Jei mes išsiuntėme jums prekę klaidą metu pristatymo metu arba negavo savo prekes ar žala, mes jums suteiksime visa Grąžinamoji išmoka arba išsiųsti prekes. Grąžina yra priimama per 14 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi likti jos būklės ir negali būti dėvimi bet kokiu būdu ar pakeista papildomi etiketės ir pakuotės. Priešingu atveju sandoris bus galutinis. Grįžti laivyba turi būti apmoka pirkėjas.

3. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas. Mes tikime, kad mūsų produktai yra labai didelis. Visi produktai yra kokybė patikrinta. Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams. Mes tikime, kad jūs būsite patenkinti pirkiniu.

4. Ši parduotuvė turi savo gamyklą, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais。

5. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ir tapti draugais su jumis. dėkojame už jūsų paramą! Linkiu jums laimingo gyvenimo!

Nėra. Kabliukų 1
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas dozzlor

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai