Nauja Reduced price!
Lieti Pentagono Geometrinis Stud Auskarai Rasti Komponentai Eardrop Paprastas

Lieti Pentagono Geometrinis Stud Auskarai Rasti Komponentai Eardrop Paprastas "PASIDARYK pats" Stiliaus Papuošalų, Aksesuarų, Rankų darbo, Medžiagų, 10vnt

€2.92

-29%

€4.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Produkto Aprašymas

Dydis: 16*9*1mm

Kiekis:10vnt

Mokėjimo priimame mokėjimo būdai, teikiamos www.bfakeliones.lt sąlyginio Deponavimo.Prašome atlikti mokėjimą per 48 valandas nuo užsakymą. Atsiliepimų Kliento penkių žvaigždučių atsiliepimai yra mums labai svarbi,tai naudinga mums plėtros, ir tai yra nuorodos į kitų pirkėjų.Taigi, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū. Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės, kad patenkinti jus.Ačiū. Apie mus Mūsų gamykla yra įsikūrusi Kinijoje. Mūsų įmonės produktai reikalauja griežti kokybės patikrinimus, siekiant užtikrinti geros kokybės.Tinkamai tiekti, visas asortimentas, patraukli kaina,ir mūsų produktai yra nuolat atnaujinti ir plėtoti,norime pradėti savo verslą www.bfakeliones.lt suteikti mūsų gerų daiktų ir paslaugų, kad vis daugiau ir daugiau pirkėjų. Pristatymo laivybos visame Pasaulyje, išskyrus atvejus, kai šalių. Mes paprastai laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu. Tvarka, kurią įdėjote bus išsiųstos per 3 dienas po mokėjimo gavimo. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogų oro sąlygų, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, patienly jei negaunate jūsų prekė laiku.Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai. Jei turite specialių reikalavimų, prašome susisiekti su mumis per daug, mes pasirūpinsime kitų shippings jums. Duk Kaip ilgai prekė atvyksta? Tai kainuos 15-60 dienų atvykti Kinija Po Oro Paštu. Bus sklypą pažeisti kelių?Jei taip,ką turėčiau daryti? Kiekvienas užsakymas yra išsiųstas naudojant Burbulas voką ir kartono dėžutėje.Jis apsaugo prekę nuo žalingų tranzitu, kai jis pasiekia kiekvieno kliento ranka.Jei sklypas yra sugadintas, prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums tirpalas. Ar jums siūlome nuolaida didelį užsakymą? Taip,mes siūlome didelį nuolaida didelė, kad ji daugiau nei $ 200. Galima naudoti ir kitus shippings? Žinoma, Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokesčius patys, prašome suprasti.

Modelio Numeris KP3006
Prekės Pavadinimas ZEROUP "PASIDARYK PATS" PAPUOŠALAI
Papuošalai Išvados Tipas Auskarai Atgal
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai