Nauja Reduced price!
Universalaus Modelio Veido Kaukės Maišelį Įrašą Dulkių Kelionės Mažas, Padengti Makiažo Rankinėje Taupo Lauke Organizatorius Atveju Nešiojamų Saugojimo

Universalaus Modelio Veido Kaukės Maišelį Įrašą Dulkių Kelionės Mažas, Padengti Makiažo Rankinėje Taupo Lauke Organizatorius Atveju Nešiojamų Saugojimo

€1.25

-18%

€1.53

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Laikymo Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Krepšiai.

Savybės:

1. Lengva Nešti: audinys kaukė saugojimo krepšys yra lengvas ir lengvai atlikti, kurios funkcijos skaidrios TPU priekyje ir viduje, yra aišku iš pirmo žvilgsnio.

2. Tinkamą Dydį: dydis krepšys yra apie 7.9*5.3 colių (20*13,5 CM), kurios gali saugoti apie 15 vienkartines kaukes metu.

3. Atsparus dulkėms ir Taršos įrodymas: kaukė saugojimo krepšys gali veiksmingai užkirsti kelią taršai, kaukę ir laikyti jį švarus ir sveikas.

4. Įrašo Dizainas: kaukė saugojimo krepšys yra lengva atidaryti, todėl galite imtis kaukė iš jo lengvai.

5. Daugiafunkcinis Krepšys: saugojimo krepšys gali būti naudojamas kaip kosmetikos krepšys, kortelė, maišelis, monetų rankinėje ir pan.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Kaukė Saugojimo Krepšys

Medžiaga: eco-friendly atminties verpimo audinys + TPU

Dydis: 7.9*5.3 colių (20*13,5 CM)

Spalva: rožinė, mėlyna (pasirinktinai)

Pakavimo Sąrašas:

1*Kaukė Saugojimo Krepšys (nr. kitus daiktus)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Modelis Butas Tipas
Storis Kita
Formos Stačiakampio formos
Funkcija Eco-Friendly
Specifikacija Other
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Naudoti Vonios kambarys
Talpa Kita
Produktas Kita
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Medžiaga Audinys
Modelio Numeris kaukė saugojimo krepšys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai