Nauja Reduced price!
5vnt/Set 2m Automobilio priekinio Stiklo Plovimo Žarna Automobilių Automobilių Valytuvo Vamzdis prekinis, galinis Stiklo Jet Purškimo Valytuvų Purkštukų Vandens Žarna Skysčio Vamzdis

5vnt/Set 2m Automobilio priekinio Stiklo Plovimo Žarna Automobilių Automobilių Valytuvo Vamzdis prekinis, galinis Stiklo Jet Purškimo Valytuvų Purkštukų Vandens Žarna Skysčio Vamzdis

€1.50

-42%

€2.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Priekinio Stiklo Valytuvai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigiai, Priekinio Stiklo Valytuvai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Priekinio Stiklo Valytuvai.

Aprašymas:

*1. Pakeisti priekinio stiklo plovimo žarnos rinkinys-tai geras pakaitalas jūsų senėjimo vamzdžių, jungčių sklandžiai tarp jūsų automobilio valytuvų ir purkštukų užtikrinti, purškiamo vandens ir valymo stiklo sklandžiai.

*2. 1 vamzdis su 4 Jungtimis-4 Jungtys (3 figūras įtraukti): 3mm skersmens. Jis gali prisijungti savo automobilį, vandens siurblys su purkštukais saugiai, pasiekti savo skirtingus poreikius.

*3. Dydis-Ilgis išsamiai: 78.74 cm / 2m, išorės skersmuo: 0.267 cm / 6.8 mm, vidinis skersmuo: 0.169 cm / 4.3 mm. Jūs galite sutrumpinti tai, kaip jums reikia.

*4. Aukštos kokybės gumos yra pagaminti iš aukštos kokybės gumos, minkštas ir lankstus, tvirtas, pastatytas paskutinis metų.

Diegimo etapas:

1. Sužinoti, vamzdis, ir atkreipti dėmesį į tai, kaip tai yra nukreipiami į senąjį vamzdį. Pažymėkite įdiegta vieta įėjimo ir išėjimo antgaliais.

2. Pašalinti senų vandentiekio vamzdžių.

3. Palyginkite, kiek senas vamzdis su nauja, jei naujas vamzdis yra per ilgas, galite jį išjungti ilgio jums reikia.

4. Prijunkite naują žarną prie skalbimo siurblio ir purkštukų. Prašome prisijungti taip pat iš pradžių jis buvo montuojamas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: guma

spalva:Juoda

Formatas: 2m

Pakuotės Turinys:

2m Priekinio stiklo Plovimo Vamzdžio * 1

Priekinio Stiklo Valytuvų Vamzdžio Jungtis * 4

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Prekės Svoris 81g
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas --
Specialios Funkcijos minkštas ir lankstus, tvirtas, pastatytas paskutinis metų
Medžiagos Tipas Guma

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai