Nauja Reduced price!
4M Blizgučiai Popieriaus Reklama Laimingas Gimtadienio Dekoracija Pirmojo 1st Vaikai, Berniukas ir Mergaitė Suaugę Rose Gold Star Vimpelas Girliandą Prekes

4M Blizgučiai Popieriaus Reklama Laimingas Gimtadienio Dekoracija Pirmojo 1st Vaikai, Berniukas ir Mergaitė Suaugę Rose Gold Star Vimpelas Girliandą Prekes

€1.72

-25%

€2.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Baneriai, Vimpelais & Konfeti, Namai Ir Sodas, Pigūs Baneriai, Vimpelais & Konfeti, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Baneriai, Vimpelais & Konfeti.

Blizgučiai Popieriaus Reklama Ilgis: 4 M Jes: vyras, moteris, berniukas, mergaitė gimtadienio Pirkti daugiau nei 2 siūlo 5%, Prašome pasirinkti pristatymo būdą: www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas, Jis yra greitas ir saugus. Mes garantuojame, kad jei paketas yra prarastas, mes grąžinsime visus savo pinigus. Mes laivas savo pozicijos pagrįsti savo užsakymą adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Mes turime daug produktų, prašome ieškoti "Heronsbill" arba apsilankyti mūsų parduotuvėje ir spauskite ant "straipsniai" virš, tada jums gali pasirinkti produktą, kurį norite. Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių patirties.

DUK ( Dažnai Užduodami Klausimai) 1. Klausimai: Jei man nereikia šio produkto, gali man grąžinti produktą ir grąžinti mano pinigus? Atsakymas: Mes priimti deklaracijas ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų nuo užsakymo užbaigimas, prašome susisiekti su mumis. 2. Klausimai: Dėl produkto atėjo defektais, ir produktas skiriasi nuo aprašymas. Atsakymas: O Dieve, aš atsiprašau! Priimkite mūsų grąžinti pinigus ar nemokamai siųsti produktas jums dar kartą. Susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. labai ačiū! 3. Klausimai: Kodėl aš negavau savo paketą, stebėjimo informacija nėra atnaujinama. Galiu gauti black savo pinigus? Atsakymas: Mes visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą 60 dienų. Mes siūlome įvairių laivybos metodą, pristatymo laikas yra ne tas pats. Ir pristatymas metodas " Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ", "Yanwen Ekonomikos Oro Paštas" ir "4PX Singapore Post OM Pro" neteikia stebėjimo informaciją dėl paskirties šalies. Jei esate skubiai reikia produkto, prašome pasirinkti stebėjimo informaciją express", (pvz. www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, EMS, DHL ir kt.), rekomenduojame pasirinkti " www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas ", tai greitai ir saugiai. 4. Klausimai: parašė neteisingą adresą arba išėjau atostogų ir negavo sklypas. Aš galiu gauti savo pinigus? Atsakymas: nesijaudinkite! Susisiekite su mumis, mes visiškai arba iš dalies grąžinimo. Ar galite apmokėti siuntimo išlaidas, leiskite mums atsiuntė daiktų, kad jums dar kartą. 5. Klausimai: turiu kitų priežasčių klausimus. Atsakymas: Susisiekite su mumis! Susisiekite su mumis! Susisiekite su mumis! Labai ačiū!

Proga Jubiliejus
Produktų Klasifikacija Baneriai
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Blizgučiai Popieriaus
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris W0016-11
Prekės Pavadinimas heronsbill

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai