Nauja Reduced price!
JCD Aliuminio Litavimo Gyvis Desoldering Siurblys, Įrankių Šalinimo Prietaisas, Mėlyna Dulkių lituoklio Desolder

JCD Aliuminio Litavimo Gyvis Desoldering Siurblys, Įrankių Šalinimo Prietaisas, Mėlyna Dulkių lituoklio Desolder

€3.13

-24%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Elektriniai Lituokliai, Įrankiai, Pigūs Elektriniai Lituokliai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Elektriniai Lituokliai.

Santykinis produkto gali būti esate kaip

Produkto aprašymas Spalva: Mėlyna/Aukso

JCD Lydmetalis Gyvis yra būtina priemonė. Jis naudojamas pašalinti lydmetalis iš kondensatoriai, rezistoriai, ir kitos dalys lengvai. Aukštos Kokybės: Super aukšto slėgio ir vakuumo Šviesos Medžiaga: Aliuminio kėbulo rėmo Dešinės Dydis: 7-1/2 colių ilgis x 3/4 colio skersmens Specialios Konstrukcijos: dešinę ar kairę ranka dizainas leidžia lengvai viena ranka naudoti Labai geros desoldering priemonė desolder grandinių plokštes

Pakuotė:

1 x JCsolder Lydmetalis Gyvis

Pagrindinės Savybės

5VNT*litavimo geležies patarimai 900M įvairių

1* ploybag

• 【Litavimo RINKINYS】 - lituoklio rinkinys ateina su lituoklio, lydmetalio vielą, desoldering siurblys, stovas su valymo kempinė, 5 keletą litavimo patarimai, anti-static pincetu, ir sunku dėklą, kad atitiktų visus jūsų litavimo projekto poreikius.

• 【Kaista GREITAI ir ŠILUMOS DISSPATION EFEKTYVUMO】 -60 w, šilumos greitai(2 minutes, arba tiek). Reguliuojamas temperatūros termostato diapazonas 200~450℃. Su mūsų atnaujinti plieno-vamzdžio konstrukcijos, lituoklio yra efektyvesnis, geriau šilumos sklaida.

• 【DESOLDERING SIURBLYS】 -Į desoldering siurblys(lydmetalis gyvis) yra aukšto slėgio vakuumo vamzdis su aliuminio kėbulo rėmo, kuris leidžia lengvai viena ranka naudoti; geriausia pašalinti lydmetalis nuo PCB per skylę lydmetalis sąnarių.

• 【NEŠIOJAMŲ SAUGOJIMO priemonių RINKINYS】- Plastiko dėklas yra gana patogus laikyti, smulkūs įrankiai ir lengvai atlikti. kuris gali išvengti prarasti litavimo pistoletas ir priedai. Tai gana patogu nešiotis bet kur elektros remontas, namo "PASIDARYK pats" ir kiti litavimo projektus.

• 【TAIKYMO masto】, Kad litavimo rinkiniai yra geriausia dovana idėja DIYER, įvairių suremontuotas naudojimo elektronikos ir drožlių plokštės, suvirinimo, papuošalai, gitara, laikrodžiai, elektros, mobiliųjų prietaisų, kompiuterių aparatinės įrangos, mažų elektroninių darbą, TV kondensatoriai ar aksesuarai, pakabukai savo vaikus, amatų ir daugiau.

Kaip lydmetalis:

1.Parengti litavimo ir litavimo geležies; Specialiai, tai reikia laikyti galo gera, kuri turėtų būti padengtas lydmetalis.

2. Prašome šlapia kempine prieš naudojant.

3. Naudoti lituoklio šilumos weldment, pvz., PCB veda ir pagalvėlės, ir išlaikyti weldment šildomas tolygiai.

4. Kai temperatūra yra pakankamai aukšta, įdėti lydmetalio vielos artimas, bendras, lydmetalis bus išlydyti ir laisvai judėti.

5. Prašome pašalinti lydmetalio vielą, kai indas yra pakankamai.

6. Atimti lituoklio kryptimi maždaug 45°ir maitinimą.

7. Nereikia traukti lituoklio galiuko išvežimo ir naudoti ją tokiu būdu, kuris leis sutrumpinti kaitinimo elementas gyvenimą.

santykinis produkto, galbūt jus domina,

Įvesties Voltagle AC 100-240V
Temperatūros Stabilumas Reguliuojamas
Matmenys 226mm
Modelio Numeris 5PCS900
Kilmės KN(Kilmės)
Išėjimo Temperatūros 200-450
Prekės Pavadinimas JCD
Išėjimo Galia 60W

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai