Nauja Reduced price!
100ml Liekninamasis Kremas Greitai Deginimas Grietinėlės Riebalų Prarasti Svorio, Kūno Priežiūros Veiksmingai Stangrinantis Kėlimo Įmonė, Kūno, Pilvo, Šlaunų

100ml Liekninamasis Kremas Greitai Deginimas Grietinėlės Riebalų Prarasti Svorio, Kūno Priežiūros Veiksmingai Stangrinantis Kėlimo Įmonė, Kūno, Pilvo, Šlaunų

€2.46

-29%

€3.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūno Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Įstaiga Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kūno Savarankiškai Apšvietos & Bronzers.

Aprašymas:

1. Organinės medžiagos: augalų ekstraktai, prakaito stipriklis pagreitina riebalų deginimas, išsiųsti riebalų perteklių ir vandens.

2. Pareigos: Sukurti raumenų, riebalų deginimas, pilvo svorio.

3. Lengva absorbcijos: Šis kremas turi stiprų gebėjimą įsisavinti lėšas. Jis yra super oda-draugiškas ir daro jūsų oda jaučiasi minkšta ir patogi.

4. Pagerinti laisvos odos audinius, gerina stangrumą ir elastingumą. Jūs galite aiškiai pamatyti, pilvo raumenys norite.

5. Paspartinti kraujo apytaką, Skatina organizmo medžiagų apykaitos funkciją, sustiprinti raumenis ir stiprinti sveikatą. Deginti riebalus ir, kad oda lygi ir švelni.

Savybės :

1. Treniruoti raumenis, anti-celiulito, riebalų deginimas, svorio netekimas, lieknėjimą.

2. Masažas stimuliuoja raumenis, paspartins riebalų deginimą, ir išsiųsti riebalų perteklių ir vandens.

Specifikacija :

Pavadinimas: Pilvo Kremas

Odos tipas: visiems odos tipams

Svoris neto: 100 ml

Tinkamumo laikas: 3 metus

Dydis tipas: visu Dydžiu

Naudojimas: juosmens, pilvo, kojų

Pakavimo Sąrašas: 1 x Pilvo Prakaito Stipriklis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Elemento Tipas Kremas
Komponentas Liekninamasis Kremas
Prekės Pavadinimas Lanthome
Lytis Unisex
Pažymėjimo Numeris 20201010
Naudoti Įstaiga
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Kvepalų Liekninamasis Kremas
NET WT Kita
Funkcija Kita
Modelio Numeris Liekninamasis Kremas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai